IN MEMORIAM

dijous, 7 d’octubre del 2010

EL PERFIL DE LA I MITJA MARATO "VILA DE PEGO".

Ja hem realitzat complet i seguint el circuit la I Mitja Marató “Vila de Pego” pel que ja tenim una marca de referència, el vam completar en 01:39:43, com veieu és un bon temps encara que en honor a la veritat caldria dir que el vam realitzar amb bicicleta, però el circuit no és roín, perquè té un perfil prou equilibrat.
L'eixida i la meta les trobem en el passeig El Clot a una altura de 46 m'i el punt més alt el trobem passats uns metres del quilòmetre 1 a una altura de 77 metres, des d'ací tindrem una baixada suau fins al quilòmetre 7 que junt amb el quilòmetre 15, 500 són els punts mes baixos situats a 9 metres sobre el nivell del mar.
Les pujades exceptuant a del primer quilòmetre, i la baixada fins al segon quilòmetres són suaus i llargues.


Tindrem un circuit que ens pot donar l'oportunitat de córrer ràpid però en el que haurem de tindre present les lleugeres pujades que no s'aprecien amb la vista però que les nostres cames si poden notar si no prestem atenció.
Ja contarem les experiències quan el provem en la setmana que ve però esta vegada serà ja corrent. 

1 comentari:

  1. En el Cross Baix Montgo, se comento que en el Club Ambra-Dorsal 19, habian dos atletas Vicent y Carmen sala que estaban haciendo una Maratón en Italia. Esperamos información de la Maratón y de sus características. Noticias de la gran atleta pegolina y su compañero Vicent.
    Un saludo desde la Marina Alta.
    Esperando información, buen fin de semana.

    ResponElimina