IN MEMORIAM

dissabte, 23 d’octubre del 2010

CULLERA.

Continuem fent camí, la I Mitja Marató “Vila de Pego” contínua el seu tranquil trot cap al 30 de gener del 2011 i tota l'organització contínua segons el que se espera i de moment no se'ns presenta cap dificultat que no haguérem previst amb anterioritat.

El mateix succeïx amb els nostres corredors que encara que puga paréixer que no avancem, que no ens movem resulta que tots els caps de setmana ens trobem amb algun Dorsal 19 participant en carreres per qualsevol lloc.
El cap de setmana passat se'ns quedá sol en Cullera el nostre corredor Pascual Company encara que acompanyat per un altre pegoli, Juan Pons, que segur que van disfrutar d'un bon dia en les platges de Cullera encara que veient el ritme que van portar disfrutar segur que van disfrutar però patir segur que també van patir i és que les carreres és el que tenen, dos cares sempre diferents i que als que no corren els costa entendre però resulta que estan en la mateixa moneda i a vegades encara que ens puga resultar contradictori som capaços de divertir-nos corrent al mateix temps que patim.

Però no el patiment de sentir físicament un dany, un dolor, una malaltia o un castic, ni sentir un dany moral, ni rebre amb resignació un dany moral o físic. 
El patiment que tenim els corredors és el de sostindre, a vegades resistir, en algunes ocasions aguantar, en altres tolerar i suportar uns ritmes de carrera i uns entrenaments que curiosament ens portaran a disfrutar de la carrera a peu.

CULLERA.
COMPANY PUIG PASCUAL 0:47:45  
PONS LORENTE JOAN 1:04:26 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada