dissabte, 12 de març del 2011

Veterans B.

Una setmana més ens ha tornat a agafar el bou i com algú va dir, bo algú no, va ser Paul Claudel -No és el temps el que ens falta. Som nosaltres els que li faltem a ell – una altra setmana passada i el cap de setmana passat per contar. El passat va ser molt interessant, encara que ho podríem denominar més aïna atractiu ja que vam reunir les distàncies en què ens solem moure.
Com no la marató, Barcelona, com no la Mitja, Oliva, i com no els 10000 una altra vegada en Oliva.
A Barcelona vam tindre als nostres corredors més maratonians ja que esta temporada són les que més maratons porten en les seues cames i això es nota en els resultats perquè ja li tenen agarrat el truc a la marató i són capaços de complir sense massa problemes els objectius que es van marcar i és que l'experiència ja comença hi ha ser un grau en molts dels nostres corredors.
Bay va complir, agafat al globus de 3 hores i 30 minuts es passega per Barcelona en un bonic matí, mentres que Alberto i Tony en un interessant matí per a córrer van complir amb els 42195 metres i rodejats de 13000 corredors van baixar dels 210 minuts mentres que el guanyador tarda dues hores i set minuts que és una gran marca.

Molt distinta va ser la carrera d'Oliva, on vam demostrar que som un club veterana o millor dita de veterans perquè la majoria dels nostres corredors ja ho són per edat a més de per experiència i en Oliva ho vam demostrar amb trofeus perquè hem de destacar els dos primers llocs en la categoria B masculina on Pascual Campany tornava a guanyar com ja ho fera a Pego, costum que esperem continue repetint-se  en la Volta a la Marina, també ens vam alegrar del segon lloc d'Enrique Llambies que pareix torna a les carreres i amb bona forma.

La Volta a la Marina ens hauria de donar moltes alegries perquè tenim alguns corredors en forma i les pròximes carreres són prou atractives com per a poder-ho demostrar.
Només un corredor en la Quarta, Pedro, que torna una altra vegada a córrer i pareix que llest per a la Marina.