IN MEMORIAM

divendres, 4 de març del 2011

Mes que una gota.

     Torna la marató, després d'uns quants mesos sense haver participat en cap ens trobem amb Bay, Tony i Alberto que es tornen a atrevir amb els 42195 metres, esta vegada a Barcelona.
Seran només una xicoteta part dels més de  quinze mil corredors que participaran en la que serà la marató més participativa d'Espanya.
Quan comencem en este món de les maratons sempre somiem en tindre un futur prometedor, algunes vegades ens conformem d'acabar els 42 quilòmetres, altres vegades ens agrada rebaixar la nostra marca i moltes vegades correm per a disfrutar en companyia dels nostres amics i divertir-nos corrent, però per a aconseguir qualsevol d'estes coses tots sabem que és necessari entrenar quasi tots els dies, la qual cosa implica haver de prendre decisions compliquades cada dia, en especial pel que fa a preparar una marató durant l'hivern.
La realitat és que moltes vegades quan entrenem ens trobem que hem realitzat molts quilòmetres amb un muntó de sacrificis i que no ens donen el resultat que esperàvem i els nostres somnis es comencen a allunyar.
En  molts casos aconseguim anar acabant carreres i maratons que ens permeten mantindre la nostra afició d'una manera decent,  pel que amb el temps perdem les ganes que teníem de menjar-nos els quilòmetres d'un sol mos.
Pel mateix, arribem a creure que qui sí que aconseguisc els seus somnis va ser per un colp de sort.
No obstant això, la realitat no és així, si volem que les nostres carreres i les nostres marques es mantinguen o milloren hem de tindre sempre en les nostres ments que açò s'aconseguix gràcies al nostre esforç.
No tot han de ser tampoc bones marques pero pa divertir-se i disfrutar amb els nostres amics acudint a competicions pel simple plaer de córrer tambe es necesita del nostre esforç.
Per a açò primer que res, necessitem un desig indestructible de córrer. Devem ubicar la nostra carrera a peu en la nostra activitat diària i estar disposat a esforçar-nos encara que això implique haver de sacrificar altres coses, com algo de la nostra vida social o passar per diversos afanys.
Cal tindre un pla detallat i exacte que ens porte al lloc què volem i creguem que mereixem arribar.
S'ha de ser humil i acceptar que un no ho sap tot, i en especial, tindre el compromís d'aprendre constantment.
Una altra cosa important és rodejar-nos de persones que ens recolzen i ens ajuden en els entrenaments, és cert que vam poder haver triat un altre tipus d'entrenament, o inclús haver planejat la temporada d'una altra manera, però l'important és valorar i ser conscients de les nostres decisions i accions, tot, al final de comptes, és el resultat de les decisions que hem pres al llarg de tot l'entrenament.
Així que, anem a desitjar-los sort a Bay a Tony i a Alberto per a la marató de Barcelona, encara que ells ja saben que la sort és el que succeïx quan estem ben preparats i ens trobem amb l'oportunitat de poder-ho demostrar.
La marató de Barcelona és una bona oportunitat per a disfrutar dels 42915 metres i encara que les marques no resulten al final com volguérem l'important és divertir-se.
Hi ha tindre en compte que Bay va portant el globus de tres hores i mitja però Tony i Alberto que tenen habilitat per a aprofitar les ocasions favorables sabran realitzar una gran carrera.
Així que el diumenge allí els tindrem, en la marató de Barcelona, acompanyats per més de 15000 corredors, és possible que se senten tan sols una gota en tot eixe mar de corredors, però eixe mar seria molt menys si li faltara la gota de Dorsal 19.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada