IN MEMORIAM

dimecres, 4 de gener del 2012

Del 11 al 15, un bon 5000.


                  Anem a per la tercera entrega d'este recorregut de la II Mitja Marató “Vila de Pego”. Ja tenim realitzada pràcticament la mitat de la carrera, i ja coneixem tot el circuit ara només ens falta encertar amb la tàctica de carrera i a disfrutar. Però saludem primer a tots els que cuidaran que els corredors passen per este itinerari eixe dia.

El quilòmetre 11 és, dels realitzats fins ara el més ràpid i si hem estudiat fins ara el perfil dels quilòmetres que estan en lleugera pujada deuríem també estudiar estos quilòmetres que són en lleugera baixada perquè en el saber combinar els diferents quilòmetres esta el nostre èxit o el nostre fracàs en la II Mitja Marató “Vila de Pego”. En este quilòmetre creuarem la línia de meta ja que tornem a la zona d'eixida i meta en el passeig de Michel així que anem hi ha poder disfrutar d'un bon ambient de carrera, aprofitem-nos d'això.

El quilòmetre 12 comença 120 metres després de passar per la línia de meta, només ens quedaran els últims 10000 metres i va ha ser a partir d'ara on haurem d'encertar en la tàctica. No és fàcil que les tàctiques ens iscen bé però és un encert tindre clara qual haurà de ser la nostra estratègia i serà a partir d'este kilometre quan haurem de demostrar-nos que hem encertat. Tindrem l'avantatge que ja haurem recorregut per complet tot el circuit, hem tornat al lloc on vam començar esta II Mitja Marató “Vila de Pego” i ja ho coneixen les nostres cames així que utilitzem bé este quilòmetre pla per a ajustar el nostre ritme a la marca prevista.

El quilòmetre 13 esta en una llarga i ampla recta que ens ha de confirmar que els nostres ritmes són bons, podrem veure tots els nostres companys i podrem decidir si els podrem atrapar o si el nostre avantatge va ha ser suficient perquè no ens cacen. No tenim gens significatiu que observar perquè el polígon industrial quedara a la nostra dreta i el bosc de tarongers de la nostra esquerra ens va hi ha paréixer llunyà, així que farem bé a concentrar-nos en el nostre ritme i ha córrer.

El quilòmetre 14, és perfecte, comença ja en el camí la Sequia, en lleugera baixada i en el que disfrutarem de la sensació de velocitat que ens donarà el córrer en un túnel de tarongers. Ja no hi ha excuses, si pensem aconseguir una marca determinada deuríem estar en el nostre ritme i ja res no ens deuria separar d'ell.

El quilòmetre 15, és un altre dels quilòmetres clau en esta II Mitja Marató “Vila de Pego”, és l'ultime d'una sèrie de 5 que són en lleugera baixada i haurem d'estar segurs que les nostres cames hauran suportat bé eixe ritme més ràpid que quasi tots haurem posat en les nostres cames però si tenim algun dubte és el moment de prendre'ns un xicotet respir, als que els agrada prendre gels també és el moment de traure'ls perquè l'avituallament esta uns metres després d'entrar en el camí els Planes així que a l'entrar en ell ja haurà d'estar en les nostres mans.

Acabem per tant un cinc mil que és clau en tota Mitja Marató, perquè no tenim iencara gens clar que aconseguirem el nostre objectiu i moltes vegades ja podem oblidar-nos d'aconseguir les nostres marques, així que calculem bé com les realitzarem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada