IN MEMORIAM

dimecres, 18 de gener del 2012

¡Corred de manera que lo obtengáis!


             El camí cap a Santa Pola contínua, el nostre equip per a esta Mitja Marató es va dividir este cap de setmana per a preparar-la. Però saludem primer a tots els corredors.
Mentres uns van triar recuperar-se tranquil·lament i altres acumular quilòmetres va haver-hi els que van triar una combinació d'entrenament i competició.

La I Carrera per la Creu Roja de Dénia va ser la triada per a completar un bon entrenament per a arribar a Santa Pola en plenes condicions. Calia acumular quilòmetres i provar el ritme de carrera i així es va fer. Huit quilòmetres de calfament per a després assajar en la carrera quin deuria ser el ritme màxim en Santa Pola i tot pareix indicar que els objectius es compliran el diumenge que ve.


Hi ha moltes coses que veure i observar el diumenge que ve en Santa Pola, l'atac a les nostres marques en Mitja Marató estarà present però no deuríem oblidar que el més important no és guanyar o perdre si no l'esforç i el sacrifici que hem realitzat per a aconseguir-ho per tant aconseguir una meta sense esforçaze perd molt de valor, si ens sacrifiquem i patim un poc els "moritos" estaran més saborosos.

¿No sabéis que en el estadio todos corren mas uno solo recibe el premio? Corred de manera que lo obtengáis. (1 Cor 9, 24)

I CARRERA CRUZ ROJA.

CERESOLA PIERA, FRANCISCO        0:39:48.
BOLTA NAYA, JUAN BAUTISTA          0:39:53.
ALEMANY SENDRA, RAMON                       0:42:26.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada