IN MEMORIAM

dissabte, 7 de gener del 2012

Xeraco la primera de 2012.


            Estrenem un any nou i ja hi ha molts reptes que afrontar, moltes marques que superar i Maratons que córrer perquè no es pot posar el cartell “tancat per descans”. Fa uns dies tot el món feia balanç de l'any que va passar, es van traure les conclusions dels resultats positius i negatius, el que va ser més productiu i lo menys, el que havia de potenciar-se i el que no, lo més acceptat i lo rebutjat… els èxits i fracassos, llums i ombres…
Però saludem primer a tots els corredors que tenen totes les seues il·lusions posades en el 2012.

És absolutament normal que es facen estes coses en la societat moderna, ja que es considera vital tindre totes les dades i poder planificar el curs següent. Però açò no és un invent innovador, a pesar dels ordinadors, ja que, des de sempre, se'ns invita als corredors a revisar els nostres entrenaments, hi ha rectificar el que fem malament i reformar-ho, és una cosa molt vella i, no obstant això, molt necessaria. Heu fet vosaltres el balanç de la temporada passada? Heu pensat a rectificar? Mireu este any que hem començat com una oportunitat de millorar les vostres marques i esteu disposats a fer els entrenaments necessaris? Per tant, vinga, passeu a Dorsal 19 per a buscar junts els nostres objectius.

Ahir va ser el dia de Reis una data de molt de goig, especialment per als xiquets, per això dels regals de Reis, el que es disfruta de veure'ls les cares de neta alegria, les seues rialles i il·lusions…
A Xeraco vam poder observar com d'originals van ser els Mags d'Orient amb els corredors: vam observar com els corredors corpulents els van demanar als Reis una dieta que funcione.
Nos en vam adonar que alguns corredors febles van rebre un assortit variat de gels i suplements nutricionals amb la intenció de poder entrenar més.
Ens vam trobar amb els somiadors que esperen rebre enguany una bona marca en la Marató.
Vam veure sobretot als amants de les noves tecnologies, que es van presentar a Xeraco amb els seus nous GPS i el llibret d'instruccions.
I que em dieu del corredor fashion, que es presenta amb tota una indumentària ultime crit.

Però el normal van ser els corredors que van portar unes sabatilles per a entrenar encara que els ambiciosos ens van mostrar les seues sabatilles lleugeres i ràpides per a competir.
No obstant això la majoria de corredors esperen que els Reis Mags els permeten seguir entrenat sense lesionar-se en este 2012.
I ja només ens queden els corredors de Dorsal 19 que els vam demanar a Ses majestats els Reis Mags molta salut i il·lusió per a poder continuar practicant l'esport que ens agrada en companyia i disfrutant del plaer que suposa córrer.


CARLOS SISCAR BAY                0:56:02
CARMEN SALA FERRER            0:56:29
FERNANDO VICENS PASTOR    1:00:19
PASCUAL COMPANY PUIG        1:01:30
ALBERTO PONS SORIANO        1:03:56
VICENT SENDRA FRANQUEZA 1:03:57
BAUTISTA PIERA FERRER         1:04:56
TONY WOODALL                         1:05:28
FREDERIC SERVER COSTA       1:05:33

JUANJOSE ARBONA ESCRIVA  1:06:59

JOAN PONS LORENTE               1:10:11
MAXIMO FOLQUES LORENTE   1:10:43
ENRIQUE LLANBIES SENDRA  1:12:18
VICENT SALA GONZALEZ          1:18:56
RAMON ALEMANY                               1:18:56

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada