IN MEMORIAM

dissabte, 7 d’abril del 2012

Denia 2012.


Estem ficats de ple en el mes d'abril i per tant hem començat ja amb les anomenades maratons de primavera, que per a Dorsal 19 pareix que ja s'han acabat per esta temporada.
Però saludem primer a totes les Mitges Maratons de primavera que ens estan esperant.

Oliva i Dénia són les nostres Mitges més pròximes, ho són per distància i per afecte, són Mitges a les que ens agrada acudir perquè és com córrer a casa.
A Dénia ens vam desplaçar 21 corredors de Pego dels quals 19 són de Dorsal 19, és tot un èxit a pesar que estem tots ficats de ple en la Volta a la Marina i una Mitja Marató se'ns fa llarga, però al ser la carrera del club en La Mitja Marató d'Almansa ens esta obligant a entrenar un poc els entrenaments llargs per a acumular quilòmetres.

A Dénia va ser això, un entrenament llarg, un bon entrenament i a més divertit perquè vam passar un agradable matí de diumenge.
 Als temps que vam realitzar li anem hi ha donar el merite que mereix un bon entrenament de qualitat perquè pareix que ningú es va esforçar més del compte ja que l'entrenament havia de continuar el dilluns i no feia cap falta realitzar un sobre esforç.

Podem observar que no estan en la llista Bay, Carmelo ni Picayna, i no ho estan per diferents motius perquè Carmelo no va poder realitzar hi ha temps la inscripció i es dediqua a acompanyar-nos durant alguns quilòmetres. Bay no l'esta perquè es va haver de retirar al notar molèsties en la seua cuixa dreta i a Picayna li va succeir el mateix, pero en la seua cuixa, esperem que en estos moments ja es troben corrent sense cap problema.

Tenim en Dorsal 19 un buit, que només s'atrevixen a omplir-lo algunes vegades Máximo i David. La muntanya és una llacuna que Dorsal 19 no s'ha atrevit a explorar com cal, perquè Pego esta rodejat de muntanyes i totes elles amb condicions per a poder-les córrer, el que no tinguem més corredors de muntanya i que encara no organitzem cap carrera per les nostres sendes pense que és només qüestió de temps.

Les carreres de Muntanya són una especialitat que s'esta posant de moda i Dorsal 19 no pot deixar passar ja molt de temps sense afrontar esta carència.
Este 2012 pot ser un bon any per a solucionar esta falta.


DENIA.
CARMEN SALA FERRER 1:25:25
ENRIQUE LLAMBIES SENDRA 1:34:16
VICENT SENDRA FRANQUEZA 1:37:16
MAXIMO FOLQUES LORENTE 1:37:33
VICENT SALA GONZALEZ 1:38:36
TONY WOODALL 1:41:22
ALBERTO PONS SORIANO 1:41:22
JUANJOSE ARBONA ESCRIVA 1:41:33
CARLES V. MENGUAL COTS 1:41:45
JOAN OLTRA BANYULS 1:42:48
LAURA PASCUAL PASCUAL  1:44:14
FERNANDO PEREZ JUAN DE DIOS 1:44:14
VICENT NAYA ALEMANY 1:46:04
FRANCISCO CERESOLA PIERA 1:47:18
PAU FOLQUES I NADAL 2:02:29
JOAN FOLQUéS I NADAL 2:03:47


Mitja Marató De Muntanya Carrícola.
DAVID CAMPS  02:27:24.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada