IN MEMORIAM

dijous, 19 d’abril del 2012

Torna la Volta a la Marina.


Una de les característiques d'este món de la carrera a peu és la quantitat de carreres que hi ha, sempre ens trobem amb alguna encara que siga en els dies més insospitats.
El passat cap de setmana entre les que podíem triar vam acudir a dos, un gran fons i un deu mil.

Carlos Siscar se'ns vaig a Vinaros a córrer la seua Carrera Popular de Vinaros 2012 i Carmen, Vicent, Pascual i Enrique ho van fer en el Gran Fons de Puçol.
Però este cap de setmana torna la Volta a la Marina amb la carrera del El Verger, un deu mil considerat com a punt de referència per a conéixer l'estat de forma de cada un, el seu circuit esta considerat el més ràpid de tota la Volta a la Marina.
A partir d'este dissabte entrem ja en la fase principal de la Volta a la Marina amb sis carreres consecutives que no ens van hi ha donar temps per a recuperar però que mostraran a qui ha preparat la Volta a la Marina ha consciència.
Ens esperen 6 carreres sense parar, amb circuits per a tots els gustos on cada un de nosaltres haurem triat, segons les nostres característiques, on “esprémer-nos” amb més intensitat.
Ens esperen dos mesos molt interessants amb moltes històries que contar i moltes experiències per viure que esperem poder disfrutar cada dia

GRAN FONS DE PUÇOL.

SALA FERRER, CARMEN                            59:55.367               
LLANBIES SENDRA, ENRIQUE                  1:04:38.467
SALA GONZALEZ, VICENT                          1:14:07.152
 SENDRA FRANQUEZA, J. PASCUAL                     1:14:08.400 

VINAROS.

CARLOS SISCAR BAY                                              0:38:40.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada