IN MEMORIAM

dimecres, 21 d’octubre del 2015

Avant amb el VI Trofeu Dorsal 19

     Ja esta ací, el VI Trofeu de Dorsal 19 ha arribat i ho fa amb tot el que això comporta, te com a objectiu unir i agrupar a tots els corredors i simpatitzants de Dorsal 19 en un dia en què menys importància t'és el mateix VI Trofeu Dorsal 19, el realment important és passar un dia tots junts.


     Els competicions dins d'un club ens ensenyen a gaudir de la carrera a peu i a saber comportar-nos enfront dels nostres companys, a lluitar, a guanyar, a perdre, a treballar en equip, a cedir, a ser capdavanters, i a vèncer els nostres temors, la competició directa amb els nostres companys ens ajuda i aprenem a assetjar noves metes, a motivar-nos i a motivar, a donar la mà al vençut, a sentir i observar als altres.
     En la Mitja Marató de Mora de Rubielos anem a experimentar l'estima que tenim pels nostres companys i alhora rivals i gaudirem amb els assoliments d'uns altres i els de nosaltres mateixos. En el VI Trofeu Dorsal 19 aprendrem a gaudir de la carrera a peu en la seua vessant mes popular.
     Els clubs de corredors son un baluard de la carrera popular. Si esperem que els nostres corredors i corredors troben una visió de la carrera a peu que els impulse a prosseguir amb la seua afició, hem de procurar activitats que l'afavorisquen.

     Sé que existeix una gran motivació per la competició compensada i per aconseguir algun dels tres primers llocs que enguany per existir dos distàncies van hi ha ser 6 premis, pot succeir  que per alguna raó pensem que no tenim cap possibilitat d'aconseguir una bona classificació però no per açò ens hem de sentir exclosos doncs ser membre de Dorsal 19 ja és un bon premi, participar en esta activitat del nostre club de la forma que siga, dónes dels simples porres o preparatius per al viatge, fins a participar en la preparació i elaboració de la Gala són activitats que ens ajudaran a integrar-nos un poc més en el club.
     Expliquem un poc més com va hi ha funcionar la classificació del VI Trofeu Dorsal 19,  si entràrem en la pàgina web de la Reial Federació Espanyola d'Atletisme  i visitàrem la secció de l'atletisme veterà i des d'ací ens dirigírem a l'apartat de tables de puntuació, ens  trobaríem amb una que posa Tabla WMA de valoració. http://www.rfea.es/veteranos/tablas.asp 
     Són unes tables molt interessants perquè intenten igualar les marques segons la distància, l'edat i el sexe, ja se que a estes hores ja hi haurà més d'un que s'estarà posant nerviós, però continuem, si agafem com a reverència la de la mitja marató resulta que podríem traure en Mora de Rubielos una classificació compensada de tots els corredors de Dorsal 19 i si durant el sopar amb l'ajuda d'una calculadora establim la dita classificació resulta que en les postres es podrien entregar els trofeus als primers classificats en el VI Trofeu de Dorsal 19 ja siga en Mitja Marató com en el 11K, com no hi ha puntuació per als 11K, utilitzarem la dels 10K.
     El procediment és molt senzill, calcules el teu temps en segons i el dividixes pel coeficient corresponent a la teua edat i el que traga el número més xicotet ha guanyat.
     Com veieu és fàcil i en eixa adreça podeu trobar les taules per a fer els vostres càlculs.

     Tota esta història del VI Trofeu Dorsal 19 començara uns minuts abans de les 08:00 hores quan ens prenguem un café en qualsevol dels bars que podrem trobar el dissabte 24 d'octubre en el passeig Cervantes.
     A les 08:00 des de dalt del passeig començara un viatge que ràpidament i després de quasi 3 hores ens deixara en Mora de Rubielos.
     Intentarem aparcar l'autobús prop del Castell perquè este el més prop possible de tots els punts clau d'este VI Trofeu Dorsal 19.
     Una vegada en Mora, quan seran al voltant de les 11:00 hores podrem triar entre acudir a la botiga Adidas o realitzar una visita per esta bonica localitat.
     La visita al Castillo els dissabtes pot realitzar-se fins a les 14:00 hores o a la vesprada de 17:00-20:00 hores.
     No cal olvidar tampoc que este cap de setmana se celebra en Mora la XXIII Fira Industrial i artesanal i la XXI De Bestiar i Maquinària.
     Esta fira esta relacionada amb l'agricultura, ramaderia i el medi rural, i sol convertir-se en el punt de trobada de veïns i visitants dels pobles d'al voltant.
     Els actes comencen el divendres amb la recepció d'expositors i muntatges d'Estands, el dissabte dia 24 a les 12.30 hores és la inauguració del recinte firal.

     Però el corredors que vullguen competir en el VI Trofeu Dorsal 19 no deuran distraure's ja que a partir de les 12:00 h hauran de dinar ja que la carrera és a les 16,30, el dinar hauria de ser lleuger i és interessant portar-lo de casa per a no tindre sorpreses amb la digestió, no com la dels acompanyants que ho podran fer a partir de les 13,30 en el bar el Rinconcito, c/ Santa Lucía núm. 4.
     Els corredors a les 15:00 ja deuran arreplegar el dorsal, eixe dorsal que els permetrà aconseguir un descompte del 20% en les compres de la botiga Adides, i a les 15,30 ens tocara prendre'ns un café i a córrer.
     Després, al voltant de les 21:00 tindrà lloc el sopar en l'Hotel La Trufa Negra, Av. Ibáñez Martín núm. 10.
     Com veieu un dia de molta activitat, un dia intens que acabara amb la Gala d'entrega d'eixos xicotets records que intentaran fer un recompte de tot allò que s'ha succeït en esta temporada 14-15.

     Acabara així possiblement la temporada més intensa de Dorsal 19, una temporada que anem hi ha recordar durant molts anys o tal vegada la que començara el 25 d'octubre del 2015 aconseguisca fer-nos oblidar-la.
     Però això ja serà una història per escriure.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada