IN MEMORIAM

diumenge, 17 de juliol del 2022

Tornem!!!

Tornem després de dos anys, la ultima entrada va ser el 27 d'abril del 2020, tot un món per a un corredor, tornem després d'una de les crisis sanitàries més greus dels últims segles, és més, per a tots nosaltres ha sigut la més greu que hem conegut, però el pitjor ja ha passat, espere. 

Anem a poc a poc a posar-nos en marxa, a utilitzar aquest blog per a no sols difondre les nostres activitats, sinó que també per a donar un nou impuls a la carrera a peu, perquè un blog de corredors que no es mou, que no esta actiu, s'emmalalteix. Igual que nosaltres que si no entrenem cada dia anem perdent la forma i al final ja ni eixim a córrer.

Tots els corredors tenim inquietuds, ens agraden o preferim unes coses, d'una classe o d'una altra. Per a començar, escoltem aqueixes inquietuds.

Escoltem, escoltar és el segon pas que realitzarem. El primer és posar el blog en marxa, el segon és escoltar.

Sentim que ens diuen des de l'Escola d'Atletisme, descobrim que es pensa en la Secció de Muntanya, vegem que hi ha en aqueixos corredors que volen descobrir tot un món ple de carreres populars, atenguem als que els agrada o volen acudir a campionats, descobrim el que és el camp a través o la pista. Vegem totes aqueixes inquietuds, ens agraden més o menys, per a entendre bé cap a on anem o volem anar.

De moment començaré per actualitzar tots els rècords del món, ara que s'està celebrant el Campionat del Món d'Atletisme, perquè supose que en dos anys hauran variat i intentaré posar en ordre les millors i pitjors marques dels nostres corredors en aquesta temporada, per descomptat en carreres homologades.

Així com posar-me al dia amb el quel és ja, si no he comptat malament, el IX “Open summer circuit training” de Dorsal 19 i veure com anem en els innombrables circuits de carreres en els quals estem participant i amb…

Hem tornat i a poc a poc anirem agafant-li una altra vegada la “manya” al blog.

Bon dia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada