IN MEMORIAM

diumenge, 13 d’octubre del 2024

Un lloc per a tots.

     Se'ns acosta l'XI Trofeu Dorsal 19 i hem d'anar entrant a poc a poc en contacte amb el que ens trobarem. 



Sabem, encara que no podem saber qui són, de moment, que tots els dorsalers inscrits en la Mitja Marató de Gandia i les seues 10k entren a formar part dels participants d'este XI Trofeu Dorsal 19 i de les classificacions que resultaran d'ells, sabem també que tota l'organització és a càrrec del club de córrer el Garbí, encara que els resultats de l'XI Trofeu Dorsal 19 només se sabràn quan entre l'últim dorsaler en meta i es tinguen les classificacions oficials per a poder calcular el coeficient de cadascun, esperem que en les postres del dinar en el bar Rafel ja puguem donar els premis.

 No obstant això, amb els caminantes no comptarem amb l'ajuda del Garbí, de moment, per la qual cosa haurem de fer un xicotet esforç per a organitzar nosaltres la caminada. He de dir que la ubicació de la nostra carpa no la sabem de moment perquè estem esperant que el Garbí ens indique la seua ubicació. En ella entregarem els dorsals als caminans i un xicotet record, així com es podrà utilitzar com a guarda-roba si fora necessari per a tots els dorsalers.

Apel·lem al sentit comú i bon gust dels dorsalers perquè la imatge que sens dubte mostrarem eixe dia al Grau de Gandia siga la millor possible i siga un reflex de la nostra realitat com a club de corredors.

No faria falta repetir-ho, però sempre hi ha lloc, sempre hi ha un lloc per a un corredor en Dorsal 19 i per això intentem ser un lloc per a tots. La platja de Gandia i el bar Rafel després seran en eixe dia el lloc de trobada i una oportunitat per a la salutació i l'intercanvi.

Clar que també hi ha conflictes, amb els embolics d'una organització que malgrat els desvetlaments mai aconseguix per a acomodar prou. Però això és de lluny el menys important; només confirma que estan els peus en la terra, i que fins i tot amb els millors intents també en estos dies de carrera compartida som tots corredors en procés per a millorar i gaudir més de la carrera a peu.

I eixa manera de ser es veu, es toca, sé fa olor durant la carrera del club que en Dorsal 19 ens agrada denominar-la Trofeu Dorsal 19.

Fins a uns dies abans anirem apuntant-nos al dinar, obrirem la calculadora de coeficients, entenent els circuits i les tàctiques que usarem en les carreres. Els caminans mirant el recorregut que més els abellir anar. Els més veterans, més tranquils, ho observaran tot amb un lleuger somriure i esperaran. I el que podem assegurar en estos dies d'espera és que allí, eixe dia, hi ha lloc per a tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada