IN MEMORIAM

dissabte, 5 d’abril del 2008

Volta a Peu. Moltes preguntes.



Tenim ja a un mes la nostra Volta a Peu, estem en l'edició XXVI, que són moltes, i algunes coses han canviat des que vam començar, els circuits, la distància … però el mes significatiu per al meu pareixer és l'augment de participants, portem ja dos anys passant de 900 corredors, i esta quantitat requerix un esforç organitzatiu que a vegades és difícil de veure i valorar.

No s'arriba a esta quantitat d'un any per a un altre, sinó que l'augment és a poc a poc, i l'organització de la carrera també va creixent a poc a poc, som molts els que fem que es puga realitzar.

Però la Volta a Peu de Pego, ja fa anys que complix amb els mínims requisits per a ser una gran carrera, però deuríem conformar-nos amb els mínims reglamentaris?, tot ha de créixer a poc a poc.

A Pego, esportivament crec estar en la veritat al pensar que el corredor esta bén servit, el circuit esta en condicions per a fer una bona carrera, aclarit, senyalitzat, marcat i el corredor quan acaba es porta un record, camiseta, un bon avituallament; aigua, taronges, suc, pastisset… així que podríem dir que esportivament estem bé.

Però cal quedar-se ací?, les grans carreres ho són per un algo més, tot l'anterior ho tenim en un 99 % de les carreres de la Comunitat Valenciana.

Llavors com créixer?, com millorar?, cap a on hauríem de dirigir els nostres esforços?, que ens falta?.

És molt possible que el dia 3 de maig tinguem a 900 corredors en els nostres carrers, que els podríem ensenyar? O que podríem aprendre d'ells?.

Vénen 900 persones que practiquen l'esport que ens agrada i deixarem que es vagen sense haver aprés res?, sense haver ensenyat res?, sen se que ells tinguen un bon record de nosaltres?, sense que ho tinguem nosaltres d'ells?, estan agust en la nostra carrera?, ho estem nosaltres?, si no l'estan perquè?, es divertixen?, ens divertim?.

I els acompanyants ho passen bé?, els que vénen a veure la carrera la veuen?, troben dificultats a trobar-nos?, poden aparcar?, poden prendre un café?, els podem ajudar en estes coses?, Com?, saben si hi ha alguna cosa interessant a Pego per a passar la vesprada?, es queden a sopar?, els podem ensenyar on?.

En fi estes són algunes preguntes, segur que hi haurà mes, que podem contestar?, o deixem que córreguen i ja esta, fins a l'any que ve.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada