IN MEMORIAM

dimarts, 29 d’abril del 2008

El nostre circuit.


Bueno ací teniu el que els hem preparat als nostres invitats per a este dissabte que ve, dos voltes iguals amb arribada en les pistes d'atletisme. Deu quilòmetres que es podrien catalogar com exigents però no durs, amb un punt realment impressionant que és quan es fa una volta a la pista d'atletisme abans de passar pel 5t Km.
I el pas pel 9é Km. amb les vistes sobres les pistes i amb l'ambient que es respira des d'allí dalt i la moral que ens dóna saber que estem ja en l'ultime Km.
El circuit és el mateix de l'any passat, el vam mesurar amb roda topografíca, així que quasi es podia dir que és exacte, i dic quasi perquè cada vegada que el marquem i el provem ens sol donar una mesura diferent, es veu que no hi ha manera d'agafar les revoltes sempre pel mateix lloc.
El control d'avituallament estarà col·locat en les portes de les pistes, just abans del mig Km. més pla de tot el circuit.
Especial atenció caldrà tindre en l'entrada i eixida de la pistes, ja que en l'eixida, ràpidament cal girar a la dreta i començar una dura baixada, baixada que marca molt tot el que és el circuit i que ens obliga a fer meravelles per a la col·locació de l'eixida així com el sentit en què es corre.
Una altra característica del circuit seria que corrent es veu molt bé la carrera, tenim dos passejos i una avinguda en que podem controlar els nostres companys.
Com veieu un circuit entretingut per al corredor i fàcil de controlar per a l'organitzador, esperem que tots els corredors seguisquen la ratlla blava i que no se'ns perda cap.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada