IN MEMORIAM

dimecres, 16 d’abril del 2008

A TRES SEMANES.



Este divendres, 18 d'abril tornem a tindre reunió en les pistes d'atletisme, esta vegada serà a les 21,00, i és que un any més estem de nou en la línia d'eixida de la XXVI Volta a Peu a Pego, hui el meu pensament va dirigit als nombrosos inscrits en la Volta a Peu, que participant en la nostra carrera ens diuen que estem en el camí just.
I és així per nombrosos factors, primer pels corredors que s'han inscrit, després per la participació de nombrós publique que any rere any ve a animar, també al numere cada vegada més elevat de col·laboradors que participen en l'Organització, òbviament per la inestimable col·laboració dels esponsors que, creient en la nostra iniciativa permeten amb la seua ajuda que la puguem dur a terme.
Des de tots estos punts de vista, la Volta a Peu, va creixent a poc a poc fins a arribar a ser l'esdeveniment esportiu més important de Pego.
Però sense "l'alé vital" representat pels atletes que participen, este esdeveniment esportiu no podria reunir tanta gent, public, col·laboradors, esponsor i voluntaris.
Per tant, vull donar des d'ací les gràcies a tots els corredors que participaran el dia 3 de maig en la XXVI Volta a Peu, i que fa de la nostra carrera no sols la més antiga de la comarca sinó també la més popular.
Gràcies també, a tots els sugeriments rebuts igual abans com després, perquè i només amb les vostres critiques i els vostres aplaudiments podrem continuar millorant i creixent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada