IN MEMORIAM

diumenge, 11 de maig del 2008

Jesus Pobre,






Ahir a l'arribar a Alcasser m'assabente que la carrera de Jesus Pobre s'havia suspés, la meua sorpresa va ser gran perquè abans d'eixir de Pego confirmi que la carrera anava a celebrar-se.
És este un tema de conversació entre els corredors quan plou o la meteorologia es complica, sempre és un tema polèmic però per a moltes organitzacions esta clar, en el reglament sol haver-hi un articule en el que es diu que la carrera no se suspendrà per causes meteorològiques.


I quasi sempre se celebra la carrera, només cal recordar La Mitja de Torrevieja, d'enguany, en la que plovia abans, durant i despres, a pesar d'això en cap moment es parla de suspensió, cal dir que sol hi ha un motiu pel qual se suspén una carrera i és el que esta reflectit en el reglament de carreres populars i és el que teniu mes avant, i sempre esta unit al risc físic que puguen patir els participants.



Circular nº 184/07
REGLAMENTO – GUIA 2007-08
PARA LOS ORGANIZADORES DE CARRERAS POPULARES



F.- OTRAS CONSIDERACIONES.-
El Juez Árbitro podrá suspender la prueba en el momento en el que se
observen riesgos para los participantes u otros, y/o se incumplan las
condiciones reflejadas en la documentación presentada en la F.A.C.V.

Molts recordaren en la marató de València córrer amb molta pluja i molt de fred, jo mateix acabi la marató de Venècia corrent els últims tres quilòmetres amb aigua per damunt dels turmells.

És molt complicat també per a l'organització suspendre la carrera perquè en la majoria dels casos no es pot trobar una data en la es puga celebrar, ja que cal tornar a fer coincidir a moltes persones en un dia en què tal vegada no siga possible, només cal pensar en com seria de complicat si la informàtica no tinguera dies lliures o estos estigueren uns quants mesos despres.

No sabem el motiu en concret pel que C.E. La Faixa a suspés la carrera però cal pensar que hauran pres la millor solució, per a poder fer una critica mes concreta caldria conéixer bé el circuit i al ser nou, des d'ací no puc saber les dificultats que puga presentar, encara que pareix que no tènia cap lloc conflictiu, és a dir no presentava trams de terra ni s'encreuaven que es pogueren inundar, però segur que en la pròxima setmana en la reunió que realitzarem se sabrà el perquè.
Esperem que la carrera de Jesus Pobre es puga celebrar prompte i que siga un èxit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada