IN MEMORIAM

dissabte, 31 de maig del 2008

ELS NOSTRES CIRCUITS.





Continuarem amb els nostres circuits, en l'ultim capitul ens vam quedar en l'ermita de Sant Sebastià aproximadament en el Km. 3, hui continuarem fins a l'ullal de Bullent que esta en el Km. 11.
La primera cosa que ens trobem al continuar corrent és el Poet de Cotes, hui és simplement un pou semi-abandonad que esta tapat amb una fusta, però a principis del segle passat era un punt de reunió de tots els que estaven treballant per la zona, la seua aigua sèrbia a persones i animals i a l'ombra dels seus arbres es reunien per a xarrar o esmorzar i inclús era molt utilitzat per a anar a berenar la "mona" en Pasqua.


Continuem en suau descens fins a arribar al carril bici just en la carretera de Dénia, és ací on tenim el primer avituallament, estem ja en el Km. 5,4.
Ara ens queden 3 Km. pel carril bici, una autentica autopista per a córrer que ens servix per a poder arribar al El Verger i tornar sense tindre cap tipus de problema amb el trafic, pràcticament 25 Km., però hui només anirem fins a l'encreuament de la Bassa del Sineu.


Quan arribem ací i després de creuar la carretera de Dénia entrarem en una joia per a tot corredor, passarem del dur asfalt a la terra, passem a la Marjal Pego-Oliva, podríem realitzar molts Km. el la blaneta terra, però en este circuit només la creuarem per la part de dalt, res mes entrar ja correrem al costat del riu Molinell-Racons que ens acompanyara durant algun Km..



Després de creuar la carretera de la platja ja ens trobarem en el final de l'etapa de hui, lloc obligat d'avituallament i descans, tindrem aigua i bona ombra perquè l'Ullal de Bullent ens donarà tot açò i unes resplendides vistes a la Marjal, algun dia parlarem de la Marjal Pego-Oliva, hui només observarem i disfrutarem d'este paisatge, ja tenim en les nostres cames 11 Km.

Així que aprofitem estos instants i recordem que fa ja alguns Km. que estem en un espai natural protegit, i que per a contribuir a la seua conservació hem d'intentar anar en grups reduïts, fer el menor soroll possible, no eixir de les sendes delimitades, respectar als animals i plantes, i no deixar fems, residus, ni empremtes del nostre pas per l'itinerari.

Un altre dia continuarem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada