IN MEMORIAM

diumenge, 4 de maig del 2008

FELIÇ 25 ANIVERSARI.



Aprofitarem esta vesprada de diumenge per a felicitar Carlos Siscar Bay en el seu 25 a Marató.
Este matí a Empúries, Girona, Carlos Siscar ha acabat la seua marató número 25, i ho ha fet a la gran, una gran marca i un gran lloc.


La seua marca 2:52:30, magnífica per a eixe circuit i per a la calor que fea, una altra vegada magnífica perquè a l'altura de la temporada que estem baixar de 2:55:00 és molt complicat, una altra vegada magnífica perquè quedar en el lloc 11 de la general en una carrera que era campionat català de marató té molt de merit, i fer-ho en el tercer lloc de la seua categoria és un gran regal que Carlos s'ha fet per a acordar-se durant molts anys d'este aniversari.


Segur que ell no ho oblidara fàcilment i nosaltres tampoc perquè coneixent-lo com el coneixem, segur que estarà amb ganes d'arribar a Pego per a contar-nos fil per randa com s'ha desenrotllat la carrera, jo des d'ací puc donar un xicotet avanç, ja se que li desbaratare la història però ell em sabrà perdonar.


En el KM 18 passa amb 1:12:19 i en el lloc 24 per a arribar a meta amb un temps de 2:52:30 i en el lloc 11, tenint en compte que el mes dur del circuit estava en la primera part vull pensar que ha sabut esperar per a començar a córrer en la segona i segur que sa haurà divertit perquè anar passant gent és una motivació especial, ja que a partir del Km. 27 es podia controlar molt bé a tots corredors, i estic segur que Carlos ho ha fet, i amb eixa capacitat de patiment que per a molts de nosaltres ens pareix impossible, a aconseguit arribar el mes amunt possible.

I ja ens contara per tant els últims Km. ja que hauran sigut interessants perquè el de darrere el tènia a 13'' i el de davant només a 12'' segur que hi haurà sigut un gran final.


Des d'ací FELICITATS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada