IN MEMORIAM

diumenge, 14 de setembre del 2008

La cervesa li guanya al vi.

Desprès d'uns dies sense poder entrar en Internet, tornem a estar en la xarxa, lo primer serà parlar un poc del nostre sopar dels divendres.
Ens vam reunir, vam sopar i per damunt de tot vam parlar de carreres, de moltes carreres, una de les conclusions a què vam arribar és que la gran cita serà la Marató de València i pareix que va prenent forma la possibilitat de formar un any mes un "autobus" que intentara portar fins esbossa de meta al major numere possible de corredors però enguany ja estàvem parlant de fer-ho en 3 h. 30 m. i això ja són paraules majors, cal córrer a 5 minuts el quilometre i açò ja és córrer.
Trobem algunes coses curioses, per exemple la gran quantitat d'entrepans vegetals que es van demanar, caldrà posar atenció a esta dada i intentar saber el motiu. Important va ser també la quantitat de cervesa que es va beure, no vaig comptar les botelles però en la pròxima ocasió les comptarem, un altra dada interessant i curiósa, no es va beure vi i este és un problema que caldrà solucionar a poc a poc, ja sabem que la cervesa és l'estrela de les begudes per als corredors i que qualitats no li falten però cal trencar una llança a favor del vi que també té els seus avantatges.
En els pròxims dies veurem el que ens dóna la cervesa per a despres veure que ens oferix el vi.
Un altra dada, de moment no hi ha ningú amb idea de baixar de les tres hores però les "maquines" no es van presentar, i els que estàvem allí, inclús comptant amb l'ajuda dels "gin tonic" no ens vam atrevir, ja veurem en vinents sopars.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada