IN MEMORIAM

diumenge, 29 de març del 2009

8ª Mitja Marató de la Calçotada – Valls

8ª Mitja Marató de la Calçotada – Valls
29-març-2009 - 10 hores del matí 21.097 km.

Mitja guanyada per David Bernardo Sabanes del CA.Joma Sport amb un temps de 1h11m38sh i en dones per Olalla Talavera Delgado del Estival Park de Salou amb 1h33m19sg.
Un total d'uns 393 atletes han acabat la Mitja Marató de Valls (Tarragona).
Els atletes del C.E.Ambra-Dorsal 19:
Lloc 95 Vicente Sendra Franqueza amb 1h32m58sg
Lloc 100 Alberto Jose Pons Soriano amb 1h33m20sg
Lloc 241 Carlos Siscar Bay amb 1h44m49sg.

Comentar que la Mitja de Valls ha sigut dura amb pujades i baixades, al principi de la carrera el temps donava pluja amb alguna gota que altra però sense ploure fort, en el km6 hem tingut un moment de sol i finalment hem acabat amb un temps encapotat i gris. Al final hem tingut sort en el temps i no ens hem banyat.
A l'eixida de la la Mitja ens hem saludat els corredors del CE.Ambra de Pego i cadascú tenia el seu objectiu. Vicent i Alberto J.Pons anaven a fer un rodatge a un ritme tranquil de 4'30 que finalment han millorat.
Jo, personalment he fet la meva segon pitjor marca de la meva vida però ha sigut amb consciencia ja que la setmana que ve, diumenge 5 d'abril vaig a la 33 Edició de la Marató de Paris i he acompanyat a dos companys (un xic i una xica) del club Fondistes Rapitencs que com sabeu tots els pegolins, he creat amb altres atletes a la població on visc Sant Carles de la Ràpita. Els he marcat el ritme i el nostre objectiu era acabar per baix de 1h 45m 00sg. Al final ha sigut una alegria perquè la meva companyera Carme Torta ha quedat 3ª classificada de la seva categoria, tots tres que erem hem fet 1h44m49sg.


La Mitja de la Calçotada pot ser aquella excusa perfecte per sortir amb la família,amb la parella, amb els amics. Podreu córrer entre mig de camps, amb les muntanyes de Prades i Miramar observa'n els vostres passos, a travessar per petits pobles com Alió, Bràfim. Puigpelat. Tornar a gaudir del plaer de córrer, sense preses, gaudint del paisatge, dels aromes del camp. Recórrer els camins de la Ruta del Cister, camins d´historia, de sacrifici per on el proper dia 29 de Març estareu tots vosaltres.
Article de Carlos Siscar Bay. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada