IN MEMORIAM

dijous, 20 d’agost del 2009

ACTIVITATS.

Quan veiem el conjunt d'activitats que vam realitzar la temporada passada nos en adonem que a pesar de ser un club de corredors per a corredors, tota la nostra activitat ha estat al voltant, principalment de la Volta a Peu, la Carrera de la Dona i unes poques eixides que vam realitzar en grup en què algunes vegades esmorzàvem o dinàvem, este podria ser un resum de la temporada passada.
Però la temporada 09-10 ja hauria de ser la del nostre assentament com un club ja ben estructurat i amb les suficients activitats per a resultar atractiu a tots els corredors de Pego.
Per a això hauríem de començar a aclarir algunes coses, encara que mínimes pense que necessàries, ens convindria reunir-nos més seguit, decidir una quota de pertinença, intentar estructurar algun tipus de calendari d'activitats, establir com ha de ser la nostra indumentària encara que només siguen els colors bàsics, tindre clar que nom hauríem de ver figurar en les carreres en què participem….

Un club com el nostre que ja té una solvència de molts anys no estaria malament que intentara fomentar la carrera a peu entre tots aquells que es troben preocupats per la seua salut, o que tal vegada vullguen mantindre's en forma utilitzant la carrera a peu com a esport i així conéixer mes gent amb la nostra mateixa afició i passar-ho bé.
Per a això podríem organitzar periòdicament eixides en grup per a córrer, procurar tindre grups d'entrenament, donar consells a les persones que vullguen començar a córrer, assistir com a club a carreres populars així com a alguna marató o mitja, realitzar també algunes activitats ludicoesportives, etc.
No quedaria malament tampoc donar suport a aquells que necessiten motivació per a superar la peresa i ser constants amb el seu programa d'exercici, que tinguen algun dubte o necessiten informació sobre entrenament o tal vegada vullguen millorar la seua millor marca personal en qualsevol carrera popular.
Per a moure un club de corredors amb eixos plantejaments no faria falta molta gent, bastaria només uns pocs que pensaren i actuaren com a corredors i que procuraren transmetre els seus pensaments i les seues inquietuds als altres, no pareix tan complicat.
Tens una idea?, tens un projecte?, desitges anar a córrer a algun lloc? Tens algun dubte o preocupació? Pues per a tot això hauria d'estar el nostre club paquè tots junts puguem portar avant eixa idea o eixe projecte, per a poder resoldre tots junts eixos problemes que tantes vegades ens sorgixen a l'hora d'eixir a córrer.
Una forma de començar podria ser el diumenge 23, prenent unes cerveses, comentar els temes mes simples però necessaris per a poder començar una temporada 09-10 amb fermesa, com les quotes, els socis….
Però també important serà el diumenge veure, comentar, dissertar o assabentar-se del que haurà passat el dissabte amb la marató masculina del mundial i sobretot el que estarà passant en directe amb la marató de dones que estarem veient i espere que disfrutant.


Així que si pots i vols disfrutar de la marató del mundial d'una forma diferent acudix al Balbino el diumenge 23 a les 11 h..
Primerament i ràpidament establirem una quota, després triarem on ingressar-la, a continuació podríem triar uns colors bàsics per a les nostres equipacions per a així intentar aconseguir un xandall per a este hivern i de seguida triarem un dia per a una reunió un poc mas seriosa i llavors amb la inestimable ajuda de la cervesa ja ens podrem dedicar a seguir la marató de dones, parlar de Sevilla o de New York, i de totes eixes històries que tant ens agrada contar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada