IN MEMORIAM

dilluns, 17 d’agost del 2009

"L'ASSASSÍ SEMPRE TORNA AL LLOC DEL CRIM."

Tornem com els vells toreros, com l'assassí al lloc del crim i no vegeu en esta gastada metàfora significat ocult algun.
I és que necessitem tornar a l'escenari on any rere any som capaços de donar el millor de nosaltres, també podria succeir que ho férem per a recordar vells èxits siga quin siga el motiu el resultat és que hem tornat.
Set Aigües un any mes ens ha donat l'oportunitat de disfrutar del millor ambient paque el corredor popular puga sentir el que significa la carrera a peu i poder veure com corren els nostres companys d'eixa minoria selecta que solem denominar, elit.
Com sol succeir tots els anys, després de la carrera nos en adonem quals han sigut els nostres errors i els nostres encerts i ens prometem que l'any que ve no tornarà a succeir-nos o eu farem millor i és que no recorde cap carrera de Set Aigües en la que no canviària alguna cosa, cada any una cosa diferent, enguany tota la culpa li la donem a la falta d'entrenament i és fàcil que siga així, però si haguera canviat alguns ritmes en alguns punts claus del circuit, que n'hi ha i molts, estic convençut que ho haguera fet millor.
I açò és el que té Set Aigües, que es pot córrer de milers de formes diferents, hi ha moltes combinacions igual que amb els escacs la partida pot tindre moltes variants només hem de procurar que no se'ns muira el Rei, i és que podem sacrificar moltes coses en esta carrera, pujar lentament per a baixar mes de pressa, guardar un poc ací per a donar mes allà, regalar ací un peó allí una torre sempre procurant que el nostre Rei arribe viu a eixe ultime avituallament al què tant ens costa arribar per a després si hem sigut previsors i tenim encara algun cavall guardat que ens abaixe el mes ràpidament possible fins a la meta.

On estan eixos dos minuts i mig? Que he fet de mes enguany, On he deixat tants segons? També hi ha corredors que els hauran fet de menys siga com siga i igual que l'assassí, l'any que ve tornarem al mateix escenari a recordar el que vam fer enguany o ha representar una altra obra o tal vegada a jugar una altra partida o tal vegada només a disfrutar de la carrera a peu en el seu màxima esplendor.
Enguany els nostres vells toreros que han tornat a la plaça dels seus èxits i les seues alegries han sigut:

SISCAR BAY CARLOS 01:04:15

SALA FERRER CARMEN 01:04:34

SENDRA FRANQUEZA PASCUAL 01:08:09

SALA GONZALEZ VICENT 01:09:45

SERVER MILLET ANTONIO 01:20:05

SALA FERRER JOAQUIN 01:27:10

ESPLUGUES BAÑULS JOSE 01:29:03

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada