IN MEMORIAM

dissabte, 3 d’octubre del 2009

BLANC I NEGRE.

Com tots ja deuríeu saber anit en les pistes ens vam ajuntar per a decidir el disseny del xandall per a les pròximes temporades, de pas també vam veure com seria la camiseta per a córrer, encara que per a açò ultim vam haver de tindre un poc mas d'imaginació però mes o menys són els que podeu veure en les imatges.
Els colors que ens van a distingir són el negre i el blanc, el xandall serà pràcticament negre i l'equipació tindrà la camiseta blanca amb el sombreig que veieu un poc en la imatge i els pantalons negres.
He de dir que teníem tres dissenys d'on triar però va ser el numero dos el que mes ens agrada a tots, excepte l'excepció de David que preferia l'opció tres, així que després d'àrdues i dures conversacions no vam poder aconseguir el consens i es va triar per majoria absoluta.

Vam decidir algunes coses mes: acudir el diumenge a les 8,30 a la plaça de l'Ajuntament per a col·laborar en el que puguem per a la carrera contra el càncer i confirmar que a pesar dels problemes econòmics el 2010 tornarem a tindre carrera a Pego i que serà el 1 de maig, primer dissabte del mes, com ja ve sent habitual en els últims 27 anys.
Nosaltres igual que Sevilla també tindrem d'ara en avant un “color especial” , en el nostre cas serà el Negre i el Blanc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada