IN MEMORIAM

dimecres, 18 de novembre del 2009

BON FI DE SETMANA.

Com ja vam comentar en el seu dia, este mes de novembre va hi ha ser molt interessant de cara a tota la temporada, prova d'això és este passat cap de setmana amb les mitges de Gandia i Elda.
El nostre club va acudir en massa a Gandia i allí vam poder veure per fi a dos “grans” Dario i Enrique amb marques ja de bon nivell i és que els “valencians” devien aparéixer.


També amb menys de 90 minuts van estar Pascual i Fernando que van realitzar una bonica carrera aprofitant el bon dia que va fer per a córrer i realitzar una marca que els deu deixar ja satisfets amb vista  als seus maratons.
Vam tindre, després un altre grup el d'1:34, per a Vicent i Alberto un bon entrenament sens dubte perquè eixe ritme de marató cal picar-lo i el diumenge que ve ja es vora. Tony i Carlos són també una de les parelles de luxe d'este diumenge, Tony va córrer per fi per davall d'eixa línia tan difícil de creuar que són els 4:30 per km. i és que va comptar amb una llebre de luxe, Carlos, que degué treballar lo seu perquè si difícil és fer marca personal també ho és “obligar” que es realitze eixa marca, per a Carlos de totes maneres un bon entrenament de cara a la seua marató de Saragossa.


Amb 1:36 ens trobem amb David que pareix per fi haver-hi trobant el seu ritme amb mires a la marató, eixes 3 hores i 15 minuts són possibles i este és el camí.
Bona carrera per a Toni que va aconseguir el seu objectiu de baixar dels 100 minuts, el seu estat de forma va millorant dia a dia i és que el seu objectiu en la marató el té en les seues cames.


Amb una 1:43 ens trobem amb dos maneres d'afrontar la temporada, Laura intentant buscar la forma de ficar-se esta temporada una altra vegada en la marató, buscant temps per a aconseguir eixes 3 hores i 30 minuts que les haurà de suar però que sens dubte aconseguirà i Arbona que ve d'acabar la seua temporada del bolet i que acaba de baixar de les muntanyes per a començar a córrer a la recerca d'eixa marca personal, té camí per davant per a baixar d'1:35.


En més de dos hores ens trobem amb les noves incorporacions a este món de les Mitges, Pedro, Paco i Juan que ja saben el que és córrer eixos 21095 metres, que els degueren paréixer durs però al mateix temps també divertits i amb eixe bon humor és amb el que deuen continuar entrenant cap a dins d'uns mesos córrer per davall de les dos hores que ens marca la diferència entre el “joginng” i el “runinng”.


Però també vam estar a Elda, allí se celebrava el Campionat Autonòmic de Mitja Marató i Carmen realitza un bona carrera, sempre estirant de Yamilka Gonzalez excepte en l'esprint final en què la cubana va ser superior i va donar el subcampionat a Carmen, que deu estar orgullosa d'este mes de novembre perquè a la victòria en el Circuit de la Diputació de València ha d'afegir ara este subcampionat que té molt de valor veient contra qui tènia que lluitar.
 
GANDIA

IVARS DESCALS, DARIO 1:22:16.
LLANBIES SENDRA, ENRIQUE  1:22:22.
SENDRA FRANQUEZA, JOSE PAS  1:27:48.
VICENS PASTOR, FERNANDO 1:28:11.
SENDRA FRANQUEZA, VICENTE  1:34:23.
PONS SORIANO, ALBERTO JOSE 1:34:23.
WOODALL, ANTONY JOHN 1:34:32.
SISCAR BAY, CARLOS  1:34:32.
CAMPS SENDRA, DAVID  1:36:58.
SERVE MILLET, JUAN ANTONIO 1:39:30.
PASCUAL PASCUAL, LAURA  1:43:14.
ARBONA ESCRIVA, JUAN JOSE 1:43:49.
GARRIGOS PINA, PEDRO 2:01:48.
CERESOLA PIERA, FRANCISCO 2:03:35.
BOLTA NAYA, JUAN BAUTISTA 2:09:07.

ELDA

Carmen Sala, 01:24:14.
Vicent Sala, 01:33:51


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada