IN MEMORIAM

dijous, 19 de novembre del 2009

CONTÍNUA UN "GRAN" NOVEMBRE.


       Una altra vegada estem ficats en un altre gran cap de setmana, si diumenge passat vam estar disfrutant de la Mitja de Gandia i Elda, el pròxim se'ns presenta si és possible més interessant.
Per a començar tindrem la nostra primera marató de la temporada, si dic “la nostra”, perquè tots ens anem a alegrar si a Carlos li ix una bona carrera i tots també ens quedaríem un poc decebuts si no li isquera com ell desitja.


Per descomptat, que bon circuit té Saragossa, no l'havia estudiat amb anterioritat però he vist que és completament pla, esta vist que els organitzadors es preocupen que els corredors puguem córrer ràpid, sol podria fallar la climatologia que no ho farà enguany perquè les previsions ens donen un dia perfecte per a córrer inclús quasi no bufara el vent, així que el nostre Bay ho va a tindre tot en perfectes condicions, inclòs el nostre suport que espere l'obligue a baixar de les tres hores.
A València tindrem també una gran carrera, la Mitja Marató, sens dubte esta Mitja és una de les grans a la Comunitat Valenciana, si pensem en les tres grans,  a Riba-roja i Santa Pola cal afegir la de València. 


Igual que en la Marató de Saragossa els organitzadors han buscat un excel·lent circuit, seria molt complicat trobar un altre mas ràpid en la capital, les seues grans rectes amb molt poques revoltes el fan perfecte per a realitzar una gran marca, que segur s'aconseguirà perquè corredors hi haurà per a això.
El nostre club desplaçara fins allí una bona representació que segur ens portarà moltes marques que ens serviran ja de molt bona referència per a la marató perquè el seu circuit homologat fa que no perdem l'ocasió per a comprovar el nostre ritme de marató i és que va ser molt difícil mantindre's tranquil i no veure's enredat en l'ambient que segur existirà, això si, intentarem mantindre el cap el més fred possible.
Com veieu este “gran” mes de novembre continuara fent-nos disfrutar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada