IN MEMORIAM

dilluns, 9 de novembre del 2009

L'AUTOBUS ESTA QUASI COMPLET.


          Una setmana mes, estem observant com hi ha mes moviment en els “sevillans” perquè els “valencians” no es mouen molt per les carreres, este cap de setmana una altra vegada han sigut els maratonians  els que mes han participat en les carreres.
   Tot pareix indicar que els altres corredors s'estan reservant per a La Mitja de Gandia ja que la participació dels pegolinos serà de les que faran història.
   Però centrant-nos en el diumenge passat podem observar amb alegria com han tornat les carreres de muntanya al nostre club, esta vegada a sigut a Ondara i hem comptat ja amb quatre corredors, la muntanya comença ja hi ha demanar pas en el nostre club i una secció de muntanya pareix que no ha de faltar.
   L'asfalt ens deixa tres mitges, a Xirivella bon nivell el que ens van presentar els nostres corredors i és que a Sevilla pot haver-hi un autobús molt gran ja que hi ha molts corredors amb un nivell molt paregut. En el Pinos més del mateix, al voltant del ritme de marató i és que els seients de davant d'eixe autobús van hi ha estar molt sol·licitats. A Castelló va haver-hi una vegada mes una altra exhibició i és que Carlos esta que s'ix.

Estos són els seus resultats:
XIRIVELLA:
Vicent Sendra:   01:33:
Alberto Pons:    01:33.
Pascual Sendra. 01: 34.
Tony Woodall:   01:35.
CASTELLO.
Carlos Siscar:   01:21:49.
SEGARIA - ONDARA.        
PALACIOS COSTA, JOSEP
1:31:29
SISCAR MENGUAL, FERRAN
1:44:40
CAMPS SENDRA, DAVID
1:54:07
PASCUAL ESCRIVÁ, JUAN ANTONIO
2:01:42
PINOS.
Carmen Sala:  01:28.
Vicent Sala: 01:35.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada