IN MEMORIAM

dijous, 26 de novembre del 2009

¡JA TENIM JUNTA DIRECTIVA!

Molts de vosaltres vos estareu preguntant com quedá aquella Assemblea General que es va fer?, Es va triar una junta directiva?, Quins seran els seus membres?, es va decidir un poc més?



 Pues si, vam celebrar l'Assemblea General, va ser una reunió divertida i entretinguda només dir que vam començar la reunio en les dutxes i que quasi tots els que vam assistir ens vam despullar i encara que no ens vam dutxar si que ens vam provar les talles del nostre nou vestit d'atletisme que espere ens ajude a aconseguir les metes que ens proposem, per descomptat lleugera si és.



Com ens sol passar quasi sempre se'ns escapa la nit parlant de carreres i d'entrenaments encara sort que al final vam triar president a Ferran Ferrando, encara que l'haguera preferit que fóra un corredor en actiu el que ens representara, pero jo pense que en la Volta de la Marina ja el tindrem, perquè espere que Ferran ja siga un president corredor i així se'ns passa la nit explicant com serien els xandalls i les camisetes d'atletisme, bo també vam parlar de la mitja de Gandia i de com l'afrontaríem.
Ah quasi se m'oblida, este divendres passat ens vam reunir i es forma la Junta Directiva que ens va ha representar, com ja he dit abans el president és Ferran Ferrando, però també tindrem vicepresidents, si, si dos vicepresidents com el govern espanyol i és que estem a la ultima, tindrem vicepresident 1r i 2n, i seran Pascual Sendra i David Camps encara que no quedá clar qui era el 1r i qui el 2n però dóna igual, el sou serà el mateix per als dos.
I ull! Tindrem també Tresorer, el que s'encarregara de controlar qui a pagat la quota i qui a pagat els xandalls i les equipacions, encara que també ens dirà qui no ho ha fet, i qui serà eixe valent?, pues no serà un altre que el nostre Carlos Briones, que ja deu estar mà a l'obra, la que li espera.
Però, no seria una Junta Directiva sensata si no tinguera a algú que s'encarregara de prendre nota del que es decidisca, quan es decidisca, i ho tinguera apuntat en una acta i per a això fa falta un secretari que per ara serà Vicent Sala, que esperem que no tinga molt de treball perquè serà senyal que tot va normal i que no cal prendre moltes decisions.
Si pensàveu que ja estava tot esteu molt equivocats, perquè la Junta Directiva de Dorsal 19 tindrà també dos vocals, Picayna i Paco Ceresola, no em pregunteu que faran els vocals, perquè jo només se'l que van a fer el tresorer i el secretari perquè el president, els vicepresidents i els vocals com en totes les juntes no tenen una tasca especifica, així que no es pot concretar més, i és que la Juntes Directives són així.

Encara que parega mentida, però alguna cosa vam traure en clar per exemple i perquè no servisca de precedent vam decidir que el menjar del dia 3 de gener del 2010 serà en el Bar Zorrilla, com veieu les Juntes Directives si que servixen per a alguna cosa i encara que em pareix que vam decidir alguna cosa mes no em recorde en estos moments perquè el secretari encara que portava paper i bolígraf no els utilitza.


I així van transcórrer les primeres reunions de la Junta Directiva que ens va a “dirigir” en la temporada 2009 – 10.


P.D. També vam decidir que el dia 8 de novembre eixirem a córrer, per a després anar a esmorzar tots junts.


Postdata a la postdata: l'horari serà més o menys el que seguix, esmorzar a les 9,45 sense saber de moment el lloc. 
A les 7,15 concentració en les pistes per a eixir a les 7,30 a realitzar 25 km. (només valents). 
A les 8,00 concentració en les Pistes per a eixir a córrer a les 8,15 per a realitzar o treball de sèries en les pistes o disfrutar corrent durant 12 km. (sols atrevits encara que també valents).
Així que ja ho sabeu.

Eixa serà la nostra nova Junta Directiva que segur tindrà fallades però de moment jo només veig una molt evident i és la falta de “maquines”, no tenim a cap sub-3 hores i esta mal que els que estan ho siguen almenys en els pròxims anys una altra carència que li veig és la falta de dones, elles sabran perquè no estan. 

1 comentari:

  1. Perque les dones tenim massa obligacions, i no podem amb tot.

    ResponElimina