IN MEMORIAM

diumenge, 8 de novembre del 2009

Mes, qui demanarà informació sense conéixer?


Quan ens plantegem acostar-nos a este món de la carrera a peu no sabem si primer hem de sol·licitar informació i després practicar la carrera a peu, o abans l'hem de conéixer per a després sol·licitar informació.
Mes, qui demanarà informació sense conéixer?, perquè es pot exposar a demanar consell sobre una manera d'entendre la carrera a peu que no li interessa o no li és convenient.
Mes, Com han d'eixir a córrer, si no han tingut qui els mostre i els done noció de la carrera a peu? Però també és cert que practicaran la carrera a peu els que busquen informació: perquè els que busquen, la trobaran, i després que la troben, la practicaran.



I amb el propòsit de crear un grup de corredors als què ens puguem acostar, demanar informació i amb els que puguem eixir a córrer és per al que va nàixer Dorsal 19, de moment este divendres 13 de novembre ens reunirem per a triar a eixos corredors que s'encarregaran de gestionar durant la present temporada a tots els que pertanyen a esta ja nombrós grup de corredors.
Així que ja sabeu la pròxima reunió serà:
DIVENDRES 13 DE NOVEMBRE.
A LES 21 HORES.
PISTES D'ATLETISME.
MOTIU: ASSEMBLEA GENERAL.
Per cert segur que no serà avorrida, perquè l'avorriment no pot existir on vullga que hi haja una reunió de bons amics, açò o alguna cosa pareguda és el que deia, Chateaubriand.






1 comentari:

  1. XXVI Mitja Marató "Ciutat de Castelló" 2009.


    Abdelilah El Mania s’adjudica la victòria de la XXVI Mitja Marató "Ciutat de Castelló", amb un temps de 1:09:42, per davant del seu company del Evasion Running, Ait Ben Chatoui Abderrahim, amb 1:09:43 i el tercer atleta ha sigut l’atleta del Piensos Vigoran Juan Javier Medall en 1:10:19.
    En categoria femenina, la primera classificada ha sigut Mckinnon Maxine, amb un registre de 1:23:34.

    Mitja Marató Homologada i segons el meu GPS Garmin ha marcat una distància de 21km 260m, conforme diu Vicent Sala les mitges maratons homologades marquen més distància. El temps hem tingut un vent molt fort.
    Lloc 59 de la general amb un temps: 1h 21m 49sg.
    Total d’atletes acabats 895.

    ResponElimina