IN MEMORIAM

dimarts, 30 d’agost del 2011

Adeu agost.


Este ultime cap de setmana d'agost, com tots, ha estat ple de carreres i Dorsal 19 com sempre ha acudit a unes quantes. Però saludem primer a tots els corredors que estan despedint agost corrent.

Com tot club que es pree en este principi de temporada tenim de tot. Tenim la infermeria quasi plena i molts d'estos corredors van hi ha començar esta temporada amb un poc de retard, també tenim corredors que estan en bona forma perquè prepararan la Marató de València, els tenim també que estan en plena temporada perquè estan realitzant el III CIRCUIT DE CARRERES POPULARS DE LA VALL d'ALBAIDA, tenim també un grup prou nombrós que esta disfrutant d'un descans actiu amb moltes activitats extraesportives, en fi de tot.

Deuríem destacar de la infermeria a Bay que no tornarà a agafar la forma fins a la tardor, dels que estan preparant la Marató de València, Arbona i Picayna s'estan mostrant els més consistents, dels que estan realitzant la Vall d´Albaida cal destacar la bona actuació que esta realitzant Laura que en esta ultima carrera ha quedat en tercer lloc i per ultime ens queden els que estan realitzant un descans actiu i que aprofiten qualsevol ocasió per a recuperar forces, sempre assentats en la taula d'algun bar amb una fresca cervesa i un entrepà, com veieu ens despedim d'agost amb tots els corredors llestos per a afrontar la que serà una de les temporades més mogudes i emocionants dels últims anys.

 Cross de les Rotes.

VICENS PASTOR, FERNANDO.- 0:27:12.
CAMBRILS CAMARENA, JOAN CARLES.- 0:29:18.
  
VIII PUJADA A LA FONT FREDA

1:00:54  PASCUAL PASCUAL, LAURA.         
1:01:20   CAMPS SENDRA, DAVID.
1:05:35   SERVER MILLET, JUAN ANTONIO.
1:06:17    BOLTA NAYA, JUAN BAUTISTA. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada