IN MEMORIAM

dissabte, 25 de juliol del 2015

La "Txeca" de Oliva, la 2a Etapa del “II Open summer circuit training” de Dorsal 19

     Esta vida ens col·loca algunes vegades davant de situacions almenys curioses, jo que vaig escriure fa un temps una entrada en este mateix blog, http://dorsal-19.blogspot.com.es/2014/02/les-muntanyes.html, on no entenia eixa afició per anar a córrer per la muntanya ara he de parlar, se suposa que bé, de la “II Open summer circuit training” de Dorsal 19 que curiosament es desenrotllara per muntanya.

     A mi que m'agrada la muntanya he d'escriure ara sobre correr per muntanya, en l'etapa de la “Txeca” que anem hi ha córrer en Oliva, jo que vaig dir en aquella entrada - “Però, perquè correr per les muntanyes? Hi ha algo més llacerant, més molest, més insuls que córrer per les muntanyes com si fores un turista? L'enemic del què va a la muntanya per passió, per alegria o per tristesa, per a recordar o per a oblidar, és el que va per vanitat o per moda. I hi ha qui correrà per la muntanya, ho he dit abans d'ara, per a fugir de les carreres clàssiques, no buscant la grandiositat de les muntanyes, sinó escapant-se de l'asfalt a què ha pertangut des de sempre perquè es creu un fracassat de l'asfalt”-,  en fi he dit i escrit tantes coses que a vegades és difícil no portar-se la contrària.
     Enguany tindrem per fi una etapa del “II Open summer circuit training” de Dorsal 19 que podríem definir de muntanya, amb les seues sendes, amb les seues vistes espectaculars i amb paratges que ens sorprendran, per això ens hem traslladat a la veïna Oliva perquè tot siga nou per a la majoria de nosaltres.

Cim de la Covatella
     Patxi i Tino ens han buscat una ruta que arreplega tot el que podríem trobar en una carrera de muntanya i que ens portara per llocs amb noms tan suggestius com – covatelles, esparrecs, frare i l'om-, ens endinsarem en les prolongacions de la serra de Gallinera i passarem al voltant de les majors altures d'Oliva: Covatelles (365 m), Tossal Gros (293 m), Cavall Bernat (206 m) i Penya de l'Àguila (170 m), però no vaig ara a fer una descripció del circuit de la 2a Etapa del “II Open summer circuit training” de Dorsal 19, això serà ja la setmana que ve.
     Hui sobra en recordar que Dorsal 19 posarà en marxa una nova secció dedicada a la carrera en muntanya i que començara a funcionar el diumenge 2 d'agost amb què intentarem donar cabuda a esta nova modalitat de carrera a peu.

     No hem dit moltes vegades que l'experiència és la verdadera mestra del corredor?, que en el món de la carrera a peu tot canvia constantment i que els mètodes d'entrenament han de renovar-se?, així també les noves situacions en el tipus de carreres ens obliga a una constant renovació i adaptació en el club.
     La secció de muntanya de Dorsal 19 és ja una necessitat i amb l'etapa de muntanya la “Txeca” començara, esperem un llarg camí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada