IN MEMORIAM

dimecres, 29 de juliol del 2015

Mes coses de la 2a etapa del “II Open summer circuit training” de Dorsal 19

      Com déiem ahir anem amb un altra part de la 2a etapa del “II Open summer circuit training” de Dorsal 19, ens trobem en l'avituallament i podem veure als muntanyencs contents perquè per fi han pogut córrer per muntanya i pensant que han sigut pocs els quilòmetres de senda, també podem veure als d'asfalt contents per que per fi s'ha acabat el calvari d'anar donant bodets per les sendes esquivant pedres i sense poder alçar la vista de la senda.

     Tots contents, ara només ens queda tornar pel mateix camí fins al final, però, cal donar als muntanyencs una ultima oportunitat per a demostrar als de l'asfalt el perquè val la pena provar alguna vegada una carrera de muntanya.
     L'ultime tram es va a diferenciar del camí d'anada per l'opció de poder pujar al Castell de Santa Anna, esta opció no la desperdiciaran els muntanyencs per a poder despedir-se amb les seues excel·lents vistes d'Oliva de la 2a etapa del “II Open summer circuit training” de Dorsal 19, i als d'asfalt fer un ultime esforç i completar una etapa de muntanya i és que pujar al Castell de Santa Anna és culminar com es mereix esta visita a Oliva.

     La “Etapa de muntanya la “Txeca” d'Oliva és com una bona tassa de café on la cafeïna esta en el Castell de Santa Anna, i un bon café ha de ser; calent com la calor que passarem, amarg com el nostre esgotament, fort com les pujades i espés com correr per les sendes i cal experimentar totes estes sensacions per a arribar a sentir l'efecte gratificant de la cafeïna. 
     La visió que tenim d'Oliva sempre té de fons la silueta del Castell de Santa Anna i esta és una bona ocasió per a poder esbrinar perquè en 1585 s'acaba de construir en este tossal on estava l'emplaçament d'una antiga ermita dedicada a Santa Anna un castell per a la vigilància de la costa; les seues vistes.

     Després baixant pels estrets carrers del raval tornarem al nostre lloc de partida i encara que ens quedara l'esmorzar en l'Edén, la part fonamental d'esta etapa estarà conclosa.

     Demà repassarem un poc l'etapa i donarem totes les indicacions per a arribar fins a l'eixida, horaris, lloc on esmorzar i donarem una opció per als més valents, pujar a la cima del Covatelles amb 5 quilòmetres més. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada