IN MEMORIAM

dimarts, 28 de juliol del 2015

Seguim amb la “Etapa de muntanya la “Txeca” d'Oliva,

     Seguirem amb la nostra 2a etapa del “II Open summer circuit training” de Dorsal 19, ens vam quedar en el primer avituallament i amb els corredors d'asfalt contents perquè inclús no han tocat senda i els muntanyencs preguntant-se Quan anem hi ha poder demostrar les nostres habilitats?

     Esta segona part és la muntanyenca, amb les seues sendes, amb els seus terraplens, on els més hàbils podran botar de pedra en pedra i on els d'asfalt podran comprovar com pot ser una carrera de muntanya.
     Són 5 quilòmetres que serviran per a familiaritzar-se amb una modalitat de carrera a peu que s'esta posant de moda i de la que es pot estar a favor o en contra però que almenys cal provar i experimentar.
     Com podeu comprovar són uns 5 quilòmetres en què tornem al mateix lloc i quasi pel mateix recorregut però segur que ens resultara completament diferent, perquè el que es veu quan es puja no és el mateix que veiem quan baixem, quan pugem només veiem la muntanya que anem hi ha pujar mentres que al baixar la nostra vista corre a través de la vall i podem veure fins al blau del nostre mar mediterrani.

     No és el mateix pujar que baixar, això ja ho sabem tots però en un circuit com el de la “Etapa de muntanya la “Txeca” d'Oliva, cal fixar-se bé en les pujades i en les baixades, cal recordar la seua ubicació perquè eixa baixada que tant ens alleugeris en la primera part del circuit se'n va hi ha convertir en una dura pujada al tornar i eixa dura pujada que tant ens costa pujar va hi ha ser un bon alleugeriment al tornar.
      Per no parlar de la tècnica de pujada o de baixada que utilitzen els corredors de muntanya que són completament diferents, així que memoritzar la situació de cada baixada o pujada és una bona tàctica per a acabar este tipus de carreres en bones condicions i sense sorpreses.

     En fi, acabem esta part més muntanyenca, en el mateix lloc on la vam començar i ara només ens quedara tornar a Oliva però això ja serà una altra història i en un altre dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada