IN MEMORIAM

dissabte, 12 d’agost del 2017

Tot apunt per la III “Txeca” d'Oliva.

          Ja esta la tercera etapa del “IV Open summer circuit training” de Dorsal 19 preparada, la III “Txeca” ja té marcat el circuit, encara que només l'est fora del nucli urbà d'Oliva no hi ha cap problema per a seguir el circuit.

           Quan hem de córrer per un lloc que no coneixem el millor sempre a sigut anar acompanyats d'algú que ens guie. Tino i Patxi ens guiaran però a més ens han deixat els senyals necessaris perquè el puguem seguir nosaltres sols.
           Qualsevol etapa del “open summer” ens crida a córrer per un circuit que solen conéixer molt pocs, és agradable contemplar i conéixer circuits nous sempre que no tinguem dificultat per a seguir-lo, ja siga pels ritmes, la distància o pel recorregut i si esta bé senyalitzat ens dóna la tranquil·litat de poder disfrutar de tota la resta. 

           Per a la III “Txeca” d'Oliva ens han preparat un circuit perquè el puguem recórrer tots nosaltres, un camí ric en pujades i en baixades, assaonat d'esforços i adornat amb zones de relax, un circuit que en definitiva ens ha de portar descansats fins a l'Edén.
           Tu, dorsalero només has de seguir la línia blava a l'eixida d'Oliva i deixar que ella et guie de tornada, i mentres ho fas et bastara contemplar els racons que aniran apareixent durant el trajecte, en el camí d'anada d'esquena al mar i en el de tornada amb el mar en l'horitzó.
            Ara te'ls podria anar mostrant a poc a poc, et podria mostrar les imatges que demà ens sorprengueran però llavors demà ja no podries experimentar admiració pel que veus, perquè veure o mirar no és el mateix que admirar.

            L'admiració, és la resposta de sorpresa davant de tot allò que ens pareix magnífic o extraordinari. Pel que ha d'existir sorpresa davant de lo magnífic. L'admiració sempre ens comportara un primer moment de retracció o encolliment de l'ànim per l'inesperat, insòlit i extraordinari, i que quan vas corrent ens sol obligar a ralentitzar el nostre ritme, però este primer moment, que és pròpiament la sorpresa o l'estupor, ve immediatament seguit d'un altre en què la nostra sensació de lleugeresa ens porta a córrer amb més alegria. Es comprén així per què les carreres que transcorren per llocs especialment bells i agradables són les més desitjades. 


            En fi, demà tindrem l'oportunitat de córrer per un lloc nou, un ambient nou i acabar satisfets per haver participat en una etapa del “IV Open summer circuit training” de Dorsal 19.

            Fem un xicotet repàs dels horaris de la “Txeca”:
Dia: 13 d'agost del 2017.
Hora: 07:00.
Lloc: Piscina Coberta d'Oliva.
Eixida: 07:30.
Dutxes: Junt amb la Piscina, Poliesportiu.
Esmorzar: Restaurant l'Edén, Cami dels Marjaletes, 0.

Hora: A partir de la 09:30.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada