IN MEMORIAM

dilluns, 7 d’agost del 2017

El IV “Open summer circuit training” de Dorsal 19 continua.

El IV “Open summer circuit training” de Dorsal 19 acaba de donar per finalitzada la segona etapa en la Vall d'Alcala i ja sense temps per a recuperar-nos ens estem preparant per a la següent etapa que ens portara fins a Oliva amb la III “Txeca”.

En un club modern de corredors crida molt l'atenció la forma de divertir-se que van tenint quasi tots els corredors. I és que un club que no sap divertir-se és un club lesionat i trist.
Ho hem dit moltes vegades, els entrenaments divertits són una necessitat per al corredor, que es cansa de les sessions de carrera diària; però la diversió ha de ser digna d'un corredor raonable i, per tant, sana, i llavors s'ha de considerar com un factor positiu de l'entrenament.
Ens ho vam passar bé corrent per les muntanyes d'Al-Azraq, vam veure els seus paisatges els seus pobles i vam parlar amb les seues gents i vam tornar a comprovar que el vi i la cervesa alegren el cor de l'home, però només de l'home que té cor.
I també vam comprovar que Dorsal 19 posseïx això que anomenem bon ànim i que eixe bon ànim només és possible en corredors animosos, i així ha de ser.


Esta forma de veure els entrenaments ens val tant ahir com hui i demà. El dorsalero necessita saber divertir-se i el pròxim diumenge ens n'anem a Oliva, deixem les muntanyes de la Vall d'Alcala i ens n'anem a recórrer llocs tan entranyables com el Xiricull i la seua famosa Casa del Rellotge, tot això de camí cap a Forna, però abans ja haurem creuat Oliva pel barri de SAN Roque, però no avancem esdeveniments.
Això si, cal procurar avisar de que acudirem per a poder col·locar prou aigua en els avituallaments i tindre habilitades les suficient dutxes.
Comencem ja amb la tercera etapa del IV “Open summer circuit training” de Dorsal 19 amb la III “Txeca” d'Oliva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada