IN MEMORIAM

dilluns, 14 d’agost del 2017

Tot a punt per al VII Gran Fons de Murla

Un dels gestos més bells i significatius de totes les etapes “de l'open summer” és sense cap dubte el que succeïx després de la carrera, és quan ja passats els quilòmetres que ens han proposat, els que han dissenyat el circuit, ens assentem, ja dutxats, per a canviar impressions.

Este acte de l'esmorzar, reflectix a més, precisament per estar ja descansats i relaxats, una realitat: una etapa “de l'open summer” és un procés, la culminació del qual és millor en com millor hàgem corregut. I el mateix cal dir en la mesura que cada etapa és un llegat i millor arriba al seu pròxim destinació com millor s'haja celebrat l'anterior. En román manifest, que cada etapa és perfecta, vigorosa i confortan com perfecta, vigorosa i confortan és l'anterior.


Venim de tres etapes magnífiques, i ara el VII Gran Fons de Murla arreplegarà tot el seu llegat i ens oferirà una formidable etapa, només hem de recordar la ultima, la III “Txeca” d'Oliva, que ens col·loca ja en un alt nivell i no m'estic referint al nivell organitzatiu sinó al d'integració entre tots els corredors i la convivència amb els distints plans d'entrenament que estem portant.
Hem assistit a totes les etapes i cada una d'elles amb un perfil propi, dins de la coincidència dels seus objectius. Potser, el més peculiar i pròpia de la ultima, al marge de la seua exquisida preparació i organització, haja sigut l'entrega de records i la inclusió, per primera vegada de les camisetes commemoratives que obliga al IV “Open summer circuit training” de Dorsal 19 a prendre nota.


De moment quan ens trobem just en la mitat del “open summer” podem qualificar-lo com una festa de la carrera a peu i de Dorsal 19. Destacar també el gran exemple que estem donant els dorsaleros a tots els aficionats a la carrera peu, la nostra alegria i emoció durant totes les etapes, no sols en l'acte propi de córrer sinó en la intensitat i participació dels dorsaleros en la seua organització.
Cal eludir entrar en comparacions entre les etapes, perquè cal assenyalar que “no hi ha una lliga d'etapes». Amb tot, val considerar que allò que s'ha viscut en estes etapes ha suposat un testimoni sense precedents en la història de Dorsal 19.


Com veieu el punt final de la “Txeca” és el punt de partida del VII Gran Fons de Murla del que ara recorde un poc el seu horari.
07:00.- Concentració i eixida des del Trinquet de Murla.
09:00.- Dutxa en el Trinquet.
09:30.- Esmorzar en el Bar Papa.
Altres punts de trobada:
06:15.- Concentració i presa de café en el Bar Caçadors de Pego.
06:30.- Eixida cap al Trinquet de Murla.
Recordar també les dates de les pròximes etapes.
27 d'agost del 2017: Marjal de Pego.
8 de setembre del 2017. II Gran Fons dels Poblets.

24 de setembre del 2017: II Marjal Gandia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada