IN MEMORIAM

dijous, 10 de setembre del 2009

CARRERA PER LA VIDA.

Quan el Grup Contra el Càncer MABS, l'Associació Contra el Càncer ESPERANÇA i la Regiduria de Sports de l'Ajuntament de Pego decidixen organitzar una carrera a peu per a obtindre beneficis, pensen en el nostre Club Dorsal 19 paquè els assessorem i ajudem en el muntatge de la seua carrera i nosaltres com no podia ser d'una altra forma intentarem recolzar-los en la mesura de les nostres possibilitats i així intentar que isca el millor possible.
Tot pareix indicar que ens han deixat a la nostra elecció el circuit i el seu cuidat i en eixa labor que és una de les importants per a tot corredor intentarem que este al nivell que any rere any estan mantenint les carreres a peu a Pego.

Com veieu en el cartell el circuit deu tindre al voltant de 5 quilòmetres així que intentarem buscar un que siga diferent, agradable per al corredor i fàcil de controlar per a nosaltres, i a això ens posarem.
Així que si el dia 4 d'octubre vols recolzar la Lluita contra el Càncer d'una manera que a tots ens agrada que és en la carrera a peu ja ho saps acudix ja siga per a ajudar en el circuit o si ho preferixes a córrer.
Si tens alguna idea sobre com deuria ser el circuit avisa'ns, ja convocarem una reunió per a dies abans paquè tots tinguem la major informació possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada