IN MEMORIAM

dijous, 24 de juny del 2010

Cal saber dir adéu.

Dir adéu és una cosa i saber dir adéu és una altra. 
Dir adéu és arreplegar la bossa que hem aconseguit per haver acabat la Volta a la Marina i alçar la mà en senyal de despedida i donar-nos compte que fins a l'any que ve no tornarem a participar en eixes carreres que ens permeten recórrer tota la Marina Alta.
Dir adéu és tornar a casa i veure tantes camisetes com a carreres hem corregut i recordar amb nostàlgia totes les anècdotes que hem acumulat durant estos quatre mesos en tota la Marina. 
Dir adéu és hi ha vegades trist i hi ha molts adéus en les nostres vides! 
Com aconseguirem saber dir adéu, on trobarem una forma diferent perquè este adéu ens siga més agradable?
Per a saber dir adéu ens ajudarem com no amb el record, però que millor forma de recordar que un bon SOPAR, si un sopar de despedida, de mirades plenes de simpatia cap als nostres companys de carrera,  de silencis carregats d'amistat més que de frases, de sana enveja al veure a tots els que han arribat a meta abans que nosaltres, de recordar ja amb alegria tots els obstacles que hem hagut de botar per a poder acabar un any més la Volta a la Marina.

Cal saber dir adéu.
Demà se celebra la Gala del Circuit de la Marina Alta, és una bona forma de tancar la Volta a la Marina 2010, ha arribat el moment de despedir-se del 14 Circuit de la Marina Alta. 
Les nou carreres que hem corregut en la Marina han estat realçades per moltes i inoblidables experiències del sentit d'hospitalitat dels habitants de la Marina i des d'ací desitgem expressar-los a tots la nostra profunda gratitud per la seua amable acollida. En Dorsal 19 ens hem alegrat al ser testimonis de l'afecte i del fervor cap a la carrera a peu que han demostrat tots els clubs organitzadors i ha sigut encoratjador trobar a tants dirigents i representants dels clubs capaços de continuar promovent la carrera a peu en tota la comarca.
Un dels moments més significatius d'esta 14a Volta a la Marina serà sens dubte la Gala d'entrega de Trofeus ja que serà l'oportunitat de comprovar la bona salut de la carrera a peu i de continuar donant alé a tots els organitzadors i corredors pa què continuen esforçant-se  sense defallir en la promoció i desenrotllament de la carreres a peu.
El Sopar de dema perdurarà profundament gravada en la nostra memòria, perquè al ser la primera també serà la més sonada. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada