IN MEMORIAM

dimarts, 29 de juny del 2010

"Xicotets"

Ja hem acabat, la Volta a la Marina de 2010 és història, Benissa va ser la ultima etapa que havíem de complir i fins allí vam anar, jo diria que vam passar el tramite el millor  que vam poder però ahui no parlarem dels nostres “grans” corredors sinó que en la ultima carrera de la Marina les imatges de Calygat seran per als més “xicotets” que tan oblidats hem tingut durant tota la Volta a la Marina.
I és que alguna cosa haurem de fer amb els corredors més jóvens, és veritat, en Dorsal 19 tenim un poc oblidad el “planter” pues la distància que existix entre l'escola d'atletisme i el club és molt gran i molt poques vegades s'unixen i en alguna cosa haurem d'omplir eixe buit, esperem que en la temporada que ve trobem amb algo que rellene el hueco. 

Perquè tots estem d'acord en què l'atletisme és considerat per molts com l'esport rei. És un esport amb antecedents remots, amb moltes possibilitats i atractius dins de l'ambient jove.

A més, posa en joc totes i cada una de les capacitats físiques bàsiques i qualitats motrius,  pel que pot utilitzar-se com a mitjà per a aconseguir una millora global de la forma física dels més jóvens d'una forma més divertida i motivant.

Encara que en Dorsal 19 només practiquem la carrera a peu deuríem pensar que hi ha moltes especialitats dins de l'atletisme i que la gent jove deuria provar-les per a després decidir, perquè segur que hi ha alguna que s'ajusta a les característiques de cada u.

Pues com a esport individual que és, permet desenrotllar aspectes com l'autoestima, esforç personal, superació,…, que el fan molt interessant a nivell formatiu.
En fi intentarem en la temporada que ve millorar eixe aspecte tan fonamental en tot club que és la promoció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada