IN MEMORIAM

dijous, 3 de juny del 2010

COMENCEM!

El divendres passat, fa ja quasi una setmana, ens vam reunir per a sopar i xarrar entre altres coses de la possibilitat d'organitzar una Mitja Marató, després d'analitzar diversos aspectes ens sentim amb la confiança suficient per a organitzar-la, pensem que tenim la capacitat organitzativa suficient per a començar una nova època en la carrera a peu a Pego.
La I Mitja Marató de Pego és una prova que va hi ha nàixer en el transcurs de les vint huit edicions ja celebrades de la Volta a Peu perquè era un pas natural cap avant ja que la Volta a Peu ha calat fondo entre els aficionats a la carrera a peu en tota la comarca.

Les raons d'eixe èxit creem que radiquen en diverses consideracions:
- La situació estratègica de la nostra localitat a cavall entre Gandia i Dénia i la bona comunicació amb ambdós.
- La filosofia amb què dissenyem la prova, compatibilitzant el caràcter competitiu amb l'aspecte lúdic de molts aficionats
El fi del qual és el disfrutar d'un dia de camaraderia i de la carrera a peu.
- La presència en el circuit de quasi 50 voluntaris, la meta del qual és servir als corredors amb la màxima amabilitat i afecte i que fan i senten esta prova com seua.
- Les infraestructures que posem a disposició del corredor de manera que el participant només haja de preocupar-se de córrer, i no trobe inconvenients en què l'organització no haja pensat i per descomptat solucionat.
- El gran ambient regnant després de la carrera, en la qual, ja relaxat el corredor pot comentar, les seues batalletes i agonies.
- Una magnífica organització que coordina en la seua justa mesura tots els aspectes anteriors.

Com a culminació a la clara trajectòria ascendent que es produïx des de la primera edició de la Volta a Peu i amb les seues XXVIII edicions, constituint any rere any un gran èxit i en el que vénen participant 1.200 corredors.
Després de tot allò que s'ha aconseguit, la Comissió Organitzadora, composta pel Club Dorsal 19, ens preguntem I ARA QUE?

La resposta és, LA PRIMERA MITJA MARATÓ VILA DE PEGO.
Així que comencem, anem hi ha començar per triar la data, estudiar bé este primer circuit, analitzar tota la nova zona de meta, buscar nous patrocinadors que s'atrevisquen a començar amb Dorsal 19 este nou desafiament i després mostrarem a tots els corredors de la comarca i de la comunitat que valdrà la pena vindre a córrer la I MITJA MARATÓ VILA DE PEGO.
COMENCEM!

1 comentari:

  1. I MITJA MARATO DE PEGO 2011
    Notícia excel•lent
    Ànims i espero poder participar en la I Mitja Marató de Pego 2011.
    Espero de tot cor que aquesta web estigue en marxa i que gràcies aquesta pàgina he pogut enterar-me de la I Mitja Marató en el meu poble de Pego.

    ResponElimina