IN MEMORIAM

dissabte, 19 de juny del 2010

CAP DE SETMANA PASSAT.

Quan ens trobem en l'ultime dia de la Volta a la Marina i com va sent habitual, amb retard, ací estan els resultats que vam obtindre el cap de setmana passat.
Ens vam desplaçar a Ondara, Catadau i Tortosa.

En la Volta a la Marina, continuem observant com a carrera rere carrera anem millorant és per tant una danya que ens trobem hui amb la ultima carrera a Benissa perquè el  progrés de Pedro Garrigos i la tornada d'Enrique ens demostra que la Volta a la Marina se'ns a fet curta.
A Catadau només vam assistir a un entrenament amb publique, això si amb un circuit bonic i dur.

A Tortosa, el nostre Bay que ja s'atrevix amb tot es va ficar en una Mitja Marató en pujada, ell ens ho conta:

XVIII - Mitja marató - Pujada a CaroLa Cursa del Llop.

Eixida: Dia 13, de Tortosa, a les 10:00 h.
Distància: 21,095 km.
Circuit: Tortosa, Roquetes, Restaurant "Els Pous de la Neu"(Caro).
·        Altimetría: Altimetria de la cinquena etapa