IN MEMORIAM

diumenge, 23 de gener del 2011

Setmana final.

Ens trobem en l'ultim cap de setmana, abans del dia 30 de gener, i tots els que formen part de l'organització de la I Mitja Marató “Vila de Pego” ja fa dies que estan preparant-se per a la carrera.

En este cap de setmana l'hem dedicat a millorar un dels aspectes que ens oblidem en la Volta a Peu i que no és un altre que avisar i informar el nostre poble de l'esdeveniment que se'n va hi ha realitzar.

L'única forma que un espectacle com una Mitja Marató tinga èxit en un poble és que este se senta identificat amb la carrera i la seua organització, perquè per molt ben organitzada que este, per molt content que es quede el corredor si el lloc on es realitza els seus habitants no tenen la mateixa il·lusió que els organitzadors i que els corredors eixe esdeveniment no té futur, perquè prompte o tard els organitzadors es cansaran de lluitar i els corredors notaran eixa falta de suport i no participaran.

Així que este cap de setmana hem intentat informar els veïns més pròxims al circuit de la celebració de la carrera i durant la resta de la setmana a tot el poble.
Quasi tot esta preparat, tenim dubtes, però és bo saber ara on podem fallar per a així el dia 30 poder encertar.
Tindre-ho tot preparat no seria poc, però tampoc seria molt perquè moltes coses poden canviar en set dies, numere de corredors, pluja, vent, fred…
En fi, un cap de setmana on hem solucionat els problemes que pensem hui ens podem trobar en el circuit en dia 30 de gener.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada