IN MEMORIAM

diumenge, 16 de gener del 2011

Tres esdeveniments.

   Ja estem en la mitat de gener i tot al nostre voltant es mou a un ritme vertiginós, vam córrer el dia Reis a Xeraco, diumenge passat vam tindre el nostre dinar de fi d'any i este divendres ens vam reunir i vam acabar de construir els fonaments de la nostra I Mitja Marató “Vila de Pego”.

Tres esdeveniments que mereixen un xicotet comentari.
Com ja va sent costum Xeraco és la primera carrera de l'any, i com també va sent costum és un bon termòmetre per a mesurar com afrontem l'any.

Enguany les nostres marques són inferiors en general però cal tindre en compte que l'any passat estàvem preparant una marató al febrer, ja fora a Sevilla o València, enguany no és així i els temps s'han ressentit.

I encara que els cronos marcats no ens diuen realment el nostre estat de forma l'orde d'arribada si que ens mostra el lloc que ocupem en este principi d'any, i és esta classificació la que ens podria indicar qual és la graella d'eixida per a este gran premi de 2011, com es veu en els temps hi ha carrera i estarà interessant.

XERACO.
 COMPANY PUIG, PASCUAL            0:55:41
SISCAR BAY, CARLOS                   0:55:43
SALA FERRER, CARMEN                0:56:16
LLAMBIES SENDRA, ENRIQUE    0:57:31
SALA GONZALEZ, VICENT           1:06:01
SENDRA FRANQUEZA, VICENTE 1:06:01
MAS SISCAR, FERRAN                  1:06:48
WOODALL, TONY                          1:06:48
PONS SORIANO, ALBERTO          1:06:48
ARBONA ESCRIVA, JOSE             1:06:59
VICENS PASTOR, FERNANDO      1:08:27
BOLTA NAYA, JUAN BAUTISTA  1:14:12
ALEMANY SENDRA, RAMON         1:19:13

Continuem, dos són les cites importants que tenim en Dorsal 19 cada any, les dos amb mantels encara que una és per a sopar i l'altra per a dinar, dos reunions imprescindibles per a tot corredor de Dorsal 19, dos reunions gastronòmiques que ens servixen una per a homenatjar als nostres corredors i l'altra per a compartir els nostres projectes per a l'any que comença, dos esdeveniments que ens servixen perquè ens coneguem millor, dos dies en què compartim taula i carrera amb els més ràpids i els més lents, dos moments en què Dorsal 19 no sols esta compost pels seus corredors sinó també per tota la gent que sense córrer dia darrere de dia hi ha de patir els durs entrenaments i les alegries de les carreres dels corredors i corredores de Dorsal 19, dos dies en què intentem agrair a totes les persones que fan possible que cada un dels nostres corredors puga continuar corrent dia darrere de dia, en fi dos dies per a conéixer-nos.
I un d'eixos dos dies va ser el diumenge dia 9, i allí en el menjador del Bar Zorrilla vam veure la il·lusió amb què esperen alguns dels nostres corredors acabar el seu primer marató, vam escoltar com han sigut les nostres lesions, vam fer projectes per a acudir hi ha alguna marató i vam parlar fonamentalment de tres temes, córrer, córrer i córrer.

I és que després de tant de menjar i tant de beure ja no puc recordar amb exactitud si anem acudir a la marató de Sant Sebastian o a la de Venècia, no recorde si he de traure un quilòmetre d'avantatge o me'l tenen de traure però el que si recorde és que hi ha pique i per tant cervesa o xacolí, tampoc el se cert.
No recorde si en la marató de València hem de fer grup o no. No puc recordar amb exactitud quals eren els meus favorits per a les millors i pitjors marques de la temporada ja que vam defendre tantes opinions i les contràries que em faig un embolic, crec recordar que vam comentar el primer assalt seriós a la millor marca en mitja marató que realitza Bay a Sitges, encara que em dol mes no recordar si el color blau de l'ultime gin tonic era degut a la ginebra o la tònica, encara que al final és possible que fóra el reflex dels mantels, en fi ens ho vam passar bé i ens vam divertir que és al final el que val la pena recordar.

SITGES.
Carlos Siscar Bay: 01:21:25.

Una altra reunió és la que vam celebrar este divendres, en ella es van formar els grups de treball per a la realització de la I Mitja Marató “Vila de Pego”, com ja va sent habitual en les nostres carreres són quatre, atenció al corredor de què s'encarregara Arbona, zona de meta i eixida de què seran responsables Ferran Ferrando i Vicent Sala, servicis diversos que anirà a càrrec de Picayna i Ceresola i el control del circuit que per a esta carrera hem volgut que fossen tres persones ja que són molts quilòmetres els que cal controlar així que per a la I Mitja Marató “Vila de Pego” s'encarregaren Enrique, Pascual i Ramon.

Es van analitzar, pensem que tots els aspectes relacionats amb la Mitja i vam resoldre els que vam poder així que estem preparats per a este gran repte que ens hem proposat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada