IN MEMORIAM

diumenge, 30 de gener del 2011

La I Mitja Marato "Vila de Pego" és ja història.

    Algunes vegades haurem parlat de les moltes classes de clubs de corredors que existixen i haurem vist que hi ha una classe majoritària que es podria anomenar – Clubs practicants-, existiria també una altra classe un poc superior que podríem denominar – Clubs teòrics – I la mas perfecta que podríem dir – Clubs heterogenis -.

Els – Practicants – Haurien de ser  eixos clubs que es troben formats per corredors que es dediquen a córrer i hi ha participar en alguna carrera, estos clubs serien la base principal de tot el nostre món atlètic.

Els – Teòrics – Serien aquells que a més de córrer els entusiasma la carrera a peu i no sols la practiquen sinó que a més l'estudien, els agrada investigar en tots els sistemes d'entrenament, s'interessen per l'alimentació del dia a dia, coneixen totes les lesions i els agrada discutir sobre com s'entrena millor i en totes les seues reunions els temes de conversació sempre giren al voltant del complicat món de l'entrenament.

Els heterogenis o mixtos serien el nivell màxim de clubs de corredors, serien els que estarien formats per corredors que participen en moltes carreres i que s'instruïxen en tot allò que s'ha relacionat amb la carrera a peu intentant estar al corrent de tot el que succeïx en l'atletisme però a més li'ls agrada fer participes de la seua afició i dels seus coneixements a tots els corredors, organitzant carreres i difonent en l'escola d'atletisme als mas jóvens en este món.

Així que, després d'haver organitzat la I Mitja Marató “Vila de Pego”, Dorsal 19 ha tocat a la porta on es troben els clubs de corredors populars de màxim nivell, entrar i poder romandre en ell serà complicat però la nostra il·lusió esta ací preparada per a ajudar-nos a mantindre'ns.

A Dorsal 19 li agrada córrer, li agrada cultivar-se en totes les matèries que tinguen alguna relació amb la carrera a peu i també intenta difondre esta passió a quants s'acosten al nostre poble a córrer.

La I Mitja Marató “Vila de Pego”  és història i hem de donar les gràcies en primer lloc a cada un dels 546 corredors que han participat perquè a ells i només a ells és als que hem dedicat tota la nostra il·lusió i hem fet tot el que sabíem sobre carreres populars, en el que hem fallat o ens hem equivocat no ha sigut per falta d'entusiasme i en els pròxims dies buscarem i trobarem la solució perquè no ens torne a succeir.

És de justícia també agrair a tots els nostres col·laboradors que ens han ajudat i que sense ells haguera sigut impossible ni tan sols imaginar la I Mitja Marató “Vila de Pego” , tots els voluntaris que han participat no sols en l'organització de La Mitja si no en qualsevol de les altres carreres, els considerem com un membre més de Dorsal 19 i només ens agradaria que a més s'animaren a córrer.

Com no agrair hui a tota la Policia Local i la Guàrdia Civil la seua labor amb el trafic, a Protecció Civil del Verger que tan amablement ens ha ajudat i Acció Urgent que ens dona amb la seua presència tranquil·litat i seguretat.
Només dos noms propis ahui, Marian i Rosa, la nostra Regidora d'Esports i la nostra Coordinadora Esportiva.
Marian ha posat ha disposició de Dorsal 19 tots els mitjans de què disposa el nostre Ajuntament sense escatimar cap, gràcies.

Rosa ha treballat molt perquè este, antic ja, projecte de I Mitja Marató seguira avant i arribara a realitzar-se encara que només un però, un però que en Rosa és un gran però, encara no és una corredora de Dorsal 19 i en la II Mitja Marató “Vila de Pego” hauria de córrer ja amb la nostra camiseta.

En fi, per hui només ens queda comprovar la nostra classificació en Som Esport  i demà veure les imatges en Caligat.
Demà continuarem en els noms propis de la I Mitja Marato "Vila de Pego"


1 comentari:

  1. Hola Viçen, hola Carme!
    no sabeis como siento no haber podido asistir a vuestro estreno,
    ya he visto que no ha estado nada mal y la participación ha sido muy buen.
    Henhorabuena por la prueba y que no pare.
    un saludo a todo DORSAL 19

    ResponElimina