IN MEMORIAM

divendres, 4 de febrer del 2011

Noms.

  No se com es recordara la I Mitja Marató “Vila de Pego” d'ací a alguns anys però la veritat és que estaria bé que ens recordàrem de cada un dels corredors que van prendre part en ella així com de tots els que d'alguna manera la van fer possible.
Així que de tots els noms, destacarem com a representació dels quasi 675 que d'una manera o una altra han tingut alguna cosa a veure amb esta primera edició, a quatre.
Maxine Mckinnon, David Navarro, Pascual Company i Joan Pons.

Com no podia ser d'una altra manera els dos primers noms pertanyen als guanyadors de la I Mitja Marató “Vila de Pego”, dos guanyadors diferents a dia de hui, Maxine acostumada a guanyar, Campiona del món de marató en categoria veteranes, guanyadora de la marató de València, guanyadora del Trofeu Diputació de València i de moltíssimes carreres, en canvi David, el nostre guanyador, que jo tinga coneixement és la primera vegada que puja a lo mes alt en una carrera, pel que ens recordara amb afecte i encara que no siga una carrera molt important, pot arribar a ser-ho. Maxine, molt coneguda i volguda a Pego perquè viu en la comarca i ens ha visitat moltes vegades, en canvi David, de moment, un desconegut per a Dorsal 19.

Maxine i David seran per a Dorsal 19 els nostres guanyadors més volguts, vindran altres però ells són els primers, com els primogènits ho són per als pares que porten molt de temps esperant-los. Quan mirem la llista de guanyadors de La Mitja Marató “Vila de Pego” sempre estaran en el primer lloc, i hui no té molta importància ser el guanyador de esta primera edició, és veritat, però d'ací a uns anys, perquè no, poden ser els primers guanyadors d'una gran Mitja Marató.

Un altre nom, Pascual Company, és realitat que en representació de Dorsal 19 poguera haver triat a qualsevol dels nostres corredors, Carmen, Carlos … però en esta ocasió m'agrada haver triat a Pascual per haver sigut el nostre millor representant en carrera. Participar en una competició en el teu poble sempre comporta una pressió afegida a la que cal sumar la de representar al teu club sent este a més l'organitzador, no és fàcil córrer quan tots els teus companys estan treballant perquè tot isca bé. Pascual ha realitzat una extraordinària carrera, millor corredor local i millor veterà B, dos primers llocs molt diferents, si bé com a local era assequible el primer lloc, no ho era el de la seua categoria perquè hi ha veterans B que corren molt i veient com es desenrotllá la carrera el principal objectiu de Pascual era este ultim, com a bon coneixedor del circuit deixa que els ja famosos - falsos plans de Pego-  feren el seu treball i controla els rivals que coneixia, perquè estes categories són molt traïdorenques ja que mai saps on es pot amagar un corredor de la teua categoria. Dos bons primers llocs per a Pascual que esta tenint una excel·lent temporada.

L'ultim nom, Joan Pons, deuria haver sigut el primer perquè ell representa a tots eixos noms anònims que han fet possible que es poguera realitzar la I Mitja Marató “Vila de Pego”, si no fóra per molts com Joan no s'haguera consumat esta carrera. Joan encarna eixe col·laborador que tot organitzador necessita, aportant idees, buscant les persones que les poden portar a la pràctica i sempre disposat a ajudar.
Joan ha contemplat com s'ha organitzat la I Mitja Marató “Vila de Pego” merit seu són els ciclistes que ens han ajudat, labor seua són també els repartidors d'aigua i per això, moltes gràcies.
Només dos desitjos per a Joan, que l'any que ve córrega la II Mitja Marató “Vila de Pego” i que ho faça amb la camiseta de Dorsal 19.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada