IN MEMORIAM

dissabte, 19 de febrer del 2011

Ningú ha vist a l'amor corrent...

           Ningú ha vist a l'amor corrent pels carrers i camins de la Font. Ningú ha vist a l'amor caminant per La Font d'En Carròs no, a l'amor no l'ha vist ningú. I és que a l'amor ningú el pot veure amb els ulls externs; es percep, però no amb els ulls del cos, sinó amb els de l'ànima.
Sí que hem vist dos enamorats passejar presos de la mà regalant-se besos com si estigueren en oferta i sabem que ací hi ha amor. També hem vist diversos enamorats corrents este dissabte passat i acabar la carrera fentse una besada, perquè a això els mou l'amor. 
No hem vist l'amor però sí les seues manifestacions. Per això festegem a l'amor no en abstracte sinó en concret, de l'únic ser capaç d'amar: la persona humana. Tan important és festejar-lo que se li ha dedicat un dia i una carrera en La Font d'En Carròs.
Esta celebració, en última instància, ens deixa veure el nostre goig convertit en festa, la nostra intenció, que busca dir que l'home no és pura matèria sinó que la transcendix, que té aspiracions, que sap que la seua vida no s'esgota en este pas fugaç per la terra.
I és que som capaços d'amar i esta capacitat no és pròpia de les nostres mans, llengua, orelles: de cap sentit físic. Els actes d'amor només els produïx i percep l'ànima; ànima que ens parla de la magnitud, de l'estatura, del valor del ser humà; ànima que ens porta a defendre i pregonar el valor i dignitat de l'home.
Així que, els corredors de Dorsal 19 es van desplaçar a la Font a celebrar també el seu amor per la carrera a peu i allí van córrer, es van divertir i no se si es van besar però segur que van manifestar el seu amor per les seues sabatilles a les què cuidem i adorem com una part molt important de la nostra afició i és que estem enamorats de la carrera a peu. 
CERESOLA ESCRIVA, INGRID   0:00:27
COMPANY PUIG, PASCUAL       0:42:11
KOVAL SZUMIC, MYKHAYLO    0:42:11
PIERA FERRRER, BAUTISTA    0:47:39
MENGUAL COTS, CARLES V.    0:47:39
CERESOLA PIERA, FRANCISCO 0:49:00
PEREZ MARI, JOSE               0:49:01
BOLTA NAYA, BAUTISTA       0:50:12
FOLQUES NADAL, PAU          0:53:34 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada