IN MEMORIAM

dissabte, 5 de febrer del 2011

Últims comentaris.

Quan ha passat ja una setmana de la I Mitja Marató “Vila de Pego” va sent hora de començar a oblidar-la i començar a pensar en la XXIX Volta a Peu a Pego però abans d'acabar seria interessant fer un xicotet comentari sobre la I Mitja Marató “Vila de Pego”.
A l'organitzar la mitja marató Dorsal 19 només pretén donar l'oportunitat a tots els corredors de poder córrer 21 quilòmetres en el nostre poble, pels nostres camins, entre els nostres tarongers i córrer acompanyats de persones que els agrada i practiquen el nostre esport, només pretenem reunir a Pego a corredors pa què córreguen.
Per a nosaltres va ser un èxit poder reunir a més de 500 corredors pa què pogueren utilitzar eixos 21 quilòmetres i 97 metres i mig de la forma que més els abellira, nosaltres sol els vam mesurar, els vam marcar i vam guiar als corredors assenyalant-los el camí i vam procurar evitar qualsevol tipus de trafic.
Després cada corredor va triar la forma, uns van vindre a disfrutar amb la companyia d'altres corredors, altres van vindre a realitzar eixe llarg que necessiten per a la seua preparació fora dels seus circuits habituals, altres per a reunir-se i passar un agradable diumenge oblidant-se d'eixa -soledat del corredor de fons- que ens acompanya durant tota la setmana i fóra qual fóra el motiu a Dorsal 19 li agradaria que sobretot fóra per a córrer.
Pot paréixer obvi, però La Mitja Marató “Vila de Pego” naix per a corredors que vullguen córrer, Dorsal 19 no pot oferir una gran bossa del corredor, ni grans premis en metàl·lic, ni posades en escena grans només podem oferir el mes gran que tenim, la il·lusió de posar a disposició dels corredors el millor circuit possible.

Sabem que mai posseirem un circuit totalment pla però l'any que ve serà millor i quan el provem l'homologarem i així podrem oferir una marca homologada en una distància homologada.

Sol succeir que molts de nosaltres acudim a moltes carreres per a aconseguir una excel·lent bossa del corredor, però eixe no hauria de ser el motiu pel qual ens desplacem a una altra ciutat per a córrer, ho dic per experiència si volem una bona camiseta el millor és que ens desplacem a una botiga d'esports on podrem triar la talla, el color, el disseny i la qualitat, desplacem-nos només per a córrer i planifiquem la carrera en funció no dels regals sinó del circuit, del nostre estat de forma i de la companyia amb què correrem així ens divertirem més.

No caiguem en l'error de qualificar una carrera només per la bossa del corredor.
Este estiu començara a concebre's la II Mitja Marató “Vila de Pego” que tindrà lloc el 29 de gener del 2012 a les 10,00 hores i procurarem fer-ho millor, procurarem que no se'ns acaben les imperdibles, procurarem entregar més ràpidament els dorsals, procurarem millorar el circuit, procurarem tindre més vestuaris i procurarem divertir-nos més.

No ens anem a molestar a ser millor que ningú només intentarem ser millor que nosaltres mateixos. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada