IN MEMORIAM

dimarts, 22 de febrer del 2011

Abans de caminar.

      Abans de continuar parlant de com caminar estaria bé que tiràrem una mirada als beneficis psicològics que aconseguirem quan practiquem algun esport com ho són caminar, trotar o córrer.
Si practiquem algun exercici físic en general disminuïm el nostre estrés ja que amb això reduïm l'ansietat, un poc la depressió i alguns dels seus efectes com podrien ser la irritabilitat i el mal humor, ja que ens allibera de la tensió acumulada, també ens va a crear motivació perquè augmenta la capacitat per a saber plantejar i afrontar metes desafiadores però al mateix temps realistes i abastables.
Ens sol estimular la ment ja que augmentem el flux d'oxigene al celebre i així millorem la nostra capacitat de concentració i de memòria.

Alguns també diuen que augmenta l'autoestima, encara que jo pense que això va hi ha dependre dels nostres resultats, però de totes maneres com millorem la nostra imatge corporal i normalment com anem aconseguint les nostres metes tindrem més confiança en nosaltres mateixos i així desenrotllarem eixe esperit de superació que ens és tan necessari en molts aspectes de la nostra vida.

Una altra cosa, ens produïx benestar, teòricament és per l'alliberament d'endorfines que són les hormones que produïxen la sensació de plaer, siga pel que siga la qüestió és que després de dutxar-nos ens trobem molt relaxats i molt feliços.
A més ens entreté ja que ens servix per a distraure'ns de les preocupacions al mateix temps que ens divertim.
Al mateix temps ens veiem obligats a aprendre a no desanimar-nos i lluitar amb constància i intensitat pel que volem aconseguir, superant els contratemps que inevitablement sorgiran.

Segur que hi haurà més beneficis psicològics però a mi no em vénen a la memòria mes però amb estos ja són suficients pa què comencem ja a caminar per a després trotar i al final, com no, córrer.
I és que, la nostra afició per córrer té molts avantatges  a part de les físiques  perquè així mateix ens fa ingressar en un cercle d'amistats noves i ens ensenya un estil de vida diferent.
Com veieu molts avantatges al practicar algun esport però a Dorsal 19 ens agradaria que fóra el de la carrera a peu.
Com hui ja hem escrit massa serà demà quan comencem a caminar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada