IN MEMORIAM

dissabte, 13 de setembre del 2014

La 7ª etapa “I Open summer circuit training” de Dorsal 19.

     Pareix que amb el segon test per a calcular la VAM anem ha acabar el “I Open summer circuit training” de Dorsal 19, en el que serà la sèptima etapa.


     Que acabem amb un test o examen no vol dir que hàgem de demostrar ni demostrar-nos res, només és una forma de saber si l'entrenament d'este estiu ens ha servit un poc i per a saber com ens trobem per a afrontar l'entrenament ja siga cap a la Mitja de Gandia i la Marató de València o per a tindre només un punt de partida amb què començar ha entrenar.
     La majoria de nosaltres ja sabem com es realitza el test però vaig a repetir-ho per als que no van acudir la ultima vegada.
     El test el realitzarem en la pista d'atletisme, cada 20 metres tindrem ubicats un con i un senyal acústic ens indicara que hem de passar per ells cada vegada que l'escoltem.


     Fins ací bé, per als que vullguen ser un poc més precisos els diré que eixe xiulit ens ira marcant la velocitat a què estem corrent. Començarem a una velocitat de 8,5 km/h i cada minut la velocitat s'incrementara 0,5 km/h.
     La prova acabara quan per culpa de la fatiga no arribem per dos vegades consecutives al con que ens marca el xiulit. I eixa serà la velocitat que ens servirà per a esbrinar la VAM.
     Doncs bé, el divendres dia 19 de setembre a les 20,30 hores començarem a realitzar els tests, després quan tots hagen acabat i per a comentar els resultats ens prendrem un aperitiu en les mateixes pistes, on donarem compte d'eixe pernil que vam obtindre com a premi en les 3 Llegües de Villamalea com un dels clubs amb més participants.
     Al final, set han sigut les etapes del nostre “I Open summer circuit training” de Dorsal 19, un numere molt recurrent i que ens servix per a completar tot un estiu d'activitats al voltant de la carrera a peu.


     L'any que ve segurament celebrarem la segona edició, i serà fàcil deixar passar un any perquè això no exigix cap esforç ni habilitat només quedar-se quiet i esperar però la idea és créixer i buscar idees per a l'estiu que ve. Es necessita que coneguem la diferència entre envellir i créixer, si esperem un any sense fer res la segona edició serà un any més vella i si en canvi  estem atents i busquem sempre l'oportunitat per a trobar novetats, haurem crescut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada