IN MEMORIAM

dilluns, 29 d’agost del 2016

Arriscant-nos amb activitats noves.

Ja esta, una altra vegada ho hem aconseguit el 1r Gran Fons dels Poblets és una realitat, la qual cosa significa que ja s'ha realitzat, i hem tornat a complir amb les expectatives, hem triomfat¡¡¡


I és que ja hem complit amb la quarta etapa i ens trobem a finals d'agost, també hem creuat l'equador del “III Open summer circuit training” de Dorsal 19 i ens hem demostrat que estes activitats funcionen bé.
En el funcionament d'un club ens trobem moltes vegades amb coses que funcionen bé i altres que no ho fan tant, les primeres ens alegren i estimulen per a continuar, sobretot quan veiem que als corredors els agrada. Les segones provoquen sentiments de tristesa i de vegades, per desgràcia, ens porten a abandonar-les i a iniciar altres.
Per descomptat, no basta de repetir només les que ens ixen bé cal continuar arriscant-nos amb activitats noves.

El Fons dels Pobles, la Marjal de Gandia i el Trail i caminada a Orxa, són tres dels riscos que hem pres enguany, el primer ha eixit perfecte perquè una etapa on pareixia que no hi havia quasi cap al·licient nou i ens ha oubert una porta a una zona d'entrenament que ens permetrà, sobretot als maratonians, ampliar els nostres circuits d'entrenament, una zona que hem descobert molts i que no imaginàvem que teníem tan prop.
La Marjal de Gandia serà també una sorpresa per a la gran majoria dels què acudisquen perquè estem acostumats a la nostra Marjal i vore un altre tipus de Marjal completament diferent ens servirà per a valorar no sols la nostra sinó també altres zones humides que tenim, córrer pel Grau de Gandia fora del 10k i de La Mitja Marató de Gandia ens donarà una visió completament diferent i que a molts els sorprendrà.

Marjal de Gandia
El Trail i Caminada a Orxa és sens dubte la gran aposta de “III Open summer circuit training”, etapa completament nova en Dorsal 19, on seguint el camí que ja vam començar en el II 24 X 1 Hora de Pego on ja vam incloure els caminants, continuem insistint en una modalitat d'activitat esportiva que intentarem incorporar completament en Dorsal 19. I com no el Trail, una altra modalitat de carrera a peu que Dorsal 19 no pot deixar de costat, si ja hem vist el camí obert l'any passat i este en etapes com el Gran Fons d'Orba, el de Mura i la Tkeca, no podíem deixar que no existira una etapa especial Trail, que segur anirem millorant en els pròxims anys però el primer pas calia donar-lo i ja esta donat.

Circ de la Safor
D'altra banda, les carreres continuen els caps de setmana i Dorsal 19 contínua acudint, i com no Máximo i Carmen continuen sense cansar-se d'anar pujant al podi i és que es veu que ells no es cansen de pujar eixos escalons que tant ens costa a la majoria pujar.
Albuixent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada