IN MEMORIAM

divendres, 26 d’agost del 2016

No tot és el “III Open summer circuit training”

No tot és en Dorsal 19 el “III Open summer circuit training” ni el 1r Gran Fons dels Poblets, hi ha moltes més activitats que s'estan desenrotllant paral·leles a estes.

Tenim a corredors en la majoria de carreres dels caps de setmana, alguns continuen pujant al podium.
Altres portant a Dorsal 19 pel món.
Tenim a diversos preparant la Botamargens que continuen amb les seues carreres per les muntanyes.
 Tenim també al grup del Blau que dos vegades per setmana es reunixen a les vesprades a córrer per la Marjal per a acabar amb un bon capbussó i una bona cervesa.
I tenim a tots els maratonians amb els seus entrenaments amb vista a la marató de València.

Maximo en Almassera.
Moltes activitats, molts objectius i moltes formes de sentir i viure la carrera a peu són les que tenim en Dorsal 19 perquè així és la carrera a peu, diversa. És veritat que som un sol club, però no està regulat –ni de bon tros- per cap especialitat, no hi ha cap uniformitat en matèria de classes de carreres o disciplines dins del món de la carrera a peu.
La diversitat que tenim no s'oposa de cap mode a estar units en un sol club, sinó que, al contrari, augmenta la nostra força i contribuïx a fomentar millor la carrera a peu. Ha d'haver-hi unitat en el que és necessari, en les qüestions fonamentals. Després es pot admirar una gran varietat de matisos en les formes de relacionar-se els diferents grups, en els diferents tipus entrenaments, en els usos i costums de cada especialitat.

Bay a Londres
El “Open summer circuit training” és un bon exemple de la varietat que podem trobar, ja que tenim circuits per a quasi la majoria d'especialitats dins de la carrera a peu, on cada un pot trobar la forma de córrer que més li agrade.
És interessant que en un sol club es puguen trobar qualsevol classe de corredors ja que tot uniformisme pot asfixiar les activitats que celebra, creant una aparença d'harmonia, mentres que una verdadera unitat ve a potenciar les diferències. Açò no significa que sempre resulte fàcil mantindre la unitat en la diversitat; però, almenys, tenim la certesa que este desafiament es troba en la mateixa línia de tindre un club de corredors cada dia millor.

Nocturna d'Alcala.
No hem parlat incara de les nostres noves etapes, la I Marjal de Gandia ni del nostre I Trail i Caminada a Lorcha però això ja serà al setembre i ja serà com sempre una altra història. Una altra història que com totes les contades tindrà com a fons la carrera a peu,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada